Zöld Párt : antipártstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


A Zöld Párt egy merőben eltérő elveken szerveződő párt. Már a neve is hordozza magában az antipárt jelzőt, amelyből mindenki levonhatja a megfelelő konzekvenciákat. Ez a speciális szerveződés, hosszabb távon szeretné elfelejtetni az emberekkel a pártnak még csak a fogalmát is. Ha visszatekintünk a történelmi múltba láthatjuk egy párt sem hozott még igazán létjogosultságot az állampolgároknak.

A Zöld Párt népszavazásokat kezdeményez.

A Zöld Párt tagjai azokból a lelkes tagokból kerülnek ki akik szeretnének gyermekeik számára egy sokkal szebb jövőt. Két legfontosabb tényező adja igazán a különbségét ennek a pártnak a többitől. A központban mindig az emberi értékek, valamint a környezetvédelem szerepelnek. Eme két pontra büszkék lehetünk, s ezekkel a következő generációnak is dolgozunk. Mondhatjuk azt is, hogy a Zöld Párt a következő generáció pártja!

A jövőbe látás még egy párt programját sem képezte.

Szeretnél csatlakozni? Ezt megteheted Te is, de ha már eldöntötted, hogy csatlakozól akkor ne csak beszélj terveidről, hanem valósítsd is meg azokat, az erkölcsi normákat mindig szem előtt tartva!

Kapcsolódó kategóriák: Politika


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">