Videófilmes hirdetés

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Üdvözöli a Hirdet-Net Kft.!

Szolgáltatásaink:

Új és használt járművek, ingatlanok valamint vállalkozások videófilmen történő bemutatása.

Cégünk 2005 júliusában alakult. Az alapítás célja nem más volt, mint hogy - a szélessávú internet rohamos terjedését figyelembe véve - egy új szolgáltatással lépjünk a piacra. Szolgáltatásunk lényege, hogy videofilmes hirdetéseket jelenítünk meg cégünk honlapján az alábbi két kategóriában: eladó járművek, eladó és kiadó ingatlanok.

A videofilmes hirdetések megjelenítése mellett cégek, vállalkozások számára is bemutatkozási lehetőséget biztosítunk azáltal, hogy egyenként riportfilmeket készítünk róluk, és ezeket közzé tesszük honlapunk céges adatbázisában, valamint összekapcsoljuk az adott cég internetes oldalával. Ügyfeleink eladni kívánt ingatlanjukat vagy járművüket olyan 30, 45, 60, 90 vagy 120 másodperces kisfilmen mutathatják be, amelyeket hivatásos operatőreink a helyszínen vesznek fel, majd amelyet cégünk munkatársai - már vágott formában - feltöltenek az internetes oldalunkra.

Miért ezt válasszam?

A cégünk által kínált hirdetési formának számos előnye van mind a hirdetni kívánókra, mind a hirdetést keresőkre nézve:

Tartalmas:

A videofilmes hirdetés keretében minden ingatlan, illetve jármű részleteiben is megmutatható, illetve teljes kép adható minden egyes vállalkozásról, így nemcsak a cégek tevékenységének jellegét, hanem szolgáltatásaik árait és minőségét is megismerhetjük.

Gyors:

A hirdetni kívánó időbeli és minőségbeli előnyt szerezhet azokkal a hirdetőkkel szemben, akik csak szövegben, vagy a szöveg mellett egy - két fotóval mutatják be ingatlanjukat vagy járművüket. A hirdetést keresők pedig időt és energiát spórolhatnak meg az internetes - személyes igényeket is kielégítő - kereséssel, illetve az ingatlanokat és a járműveket igen részletesen bemutató videofilmek megtekintésével.

Olcsó:

A mai hirdetési tarifákhoz képest áraink rendkívül kedvezőnek mondhatók. Ráadásul azok az egyéni ügyfelek, akik ebben az évben nálunk adják fel hirdetésüket, addig hirdethetnek oldalunkon, amíg a hirdetmény el nem kel, így a hirdetésüket nem kell folyton meghosszabbítaniuk. Az egy perces vagy annál hosszabb kisfilmek esetében ingyen narrátor szöveggel még teljesebbé tesszük a hatást.

Könnyen elérhető:

Ez a hirdetési lehetőség mindenki számára az ország bármely területén könnyen elérhető, hiszen a Hirdet-Net Kft. országos lefedettséggel rendelkezik. Minden megyében egy hirdetésszervezővel, valamint egy profi filmes stábbal dolgozunk, akik lakóhelyükön keresik fel ügyfeleinket. Az elérhetőségeinknél megyékre lebontva megtalálja munkatársaink nevét és telefonszámát, amelyet felhívva megrendelheti a hirdetést.

Marketing:

Az is céljaink közt szerepel, hogy internetes adatbázisunkat folyamatosan bővítsük, tartalmasabbá és széles körben ismertté tegyük, ezzel is hirdetőink eredményességét kívánjuk elősegíteni. Ennek érdekében igyekszünk cégünk szolgáltatásait minden eszközzel reklámozni.

Reméljük szolgáltatásaink elnyerték a tetszését és bennünket választ.

Ne feledje: Hirdet-Net - Ez nem csak egy kép!style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">