Uszodatechnika, úszómedencestyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Mielőtt jelentős beruházásba fogna az uszodatechnikát és egyéb szakterületeinket érintő témában, javasoljuk, hogy szánjon némi időt egy konzultációra irodánkban.

Tapasztalatainkat megosztjuk Önnel, és segítünk elképzelései, a műszaki, valamint a pénzügyi szempontok összefésülésében. A kapcsolódó szakiparok számára fontos információkat, helyigényeket, szükséges méretek, elrendezési elképzeléseket legjobb tudásunk szerint megosztjuk Önnel.

Pontos árajánlat készítéshez, szerződéshez, határidők kalkulációjához szükséges ismernünk a helyszín adottságait, a telepítés körülményeit. Tehát, mihamarabb találkozzunk a helyszínen!2008 január elseje óta a privát kerti medencékre nem kell építési engedélyt kérni, tehát az adminisztrációs ügyintézés lényegesen egyszerűbbé vált.

A gondos tervezés, az átgondolt műszaki megoldások papírra vetése azonban sok vitát megelőzhet. Ha több kivitelező kapcsolódik a munkába ez fokozattan érvényes. Mind építészeti (vasalás, betonmunkák), mind gépészeti (víz, villany, fűtés, csatorna) tervezésben állunk megrendelőink rendelkezésére.

Közületeknek (Panziók, szállodák, klubok) az engedélyeztetést az objektum méreteitől függetlenül, le kell folytatniuk. A szükséges dokumentációk elkészítésében állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kapcsolódó kategóriák: Wellness


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">