Undergroundsite

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Számítógép tuningolásával, moddingolásával, teljesítményének optimalizálásával foglalkozó honlap.(vízhűtés készítés otthon, gépház modding, hardwer tuning). Ezek mellett találhatók a honlapon magyar HipHop zenék,melyeket hallgatni és letölteni is lehet.

Még fellelhetőek letölthető tartalmak (pl: E-book - különböző típusúak , olyan programok melyekre bármikor szükséged lehet ). Ha szoktad számítógépedet otthon alakítgatni -tuningolni, de nem szeretnél ezekre a célokra vagyonokat áldozni akkor itt a helyed!

Biztos találsz olyan cikket, esetleg zenét mely elnyeri a tetszésedet! Igyekszünk a tartalmat folyamatosan bővíteni. Lehetőség szerint megpróbjuk a lapot olyanra alakítani, ami kielégíti a felhasználok különféle igényeit. Az oldalt úgy építettük fel, hogy a nagy tartalom mellett könnyen áttekinthető, és kezelhető maradjon. A cikkeket lehet értékelni, és a hozzájuk kapcsolódó szavazásokan ki fejthetitek véleményeket ha szavaztok.

Hozzá szólhattok a hírekhez, az adminisztrátornak el küldhetitek az észrevételiteket, ötleteiteket. Mindig szívesen fogadjuk a tapasztalaitokat, örömmel válaszolunk a kérdéseitekre. Ez a site nem egy szokványos tuningoldal, annál sokkal összetettebb, sokrétübb. Ezért bátran ajánlom, hogy nézegessétek, látogasátok bátran, hiszen ezzel nem vesztetek semmit. Ha mégis kivetnivalót találnátok a tartalomban, vagy van valami értelmes ötletetek kérlek jelezzétek és megpróbálok rajt változtatni vagy megfogadni a tanácsotokat.

Kapcsolódó kategóriák: Számítógépes


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">