Ügyvéd Névjegyzék és Törvénytár

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Az ugyved.hu internetes cím a világhálón megjelenni kívánó ügyvédek, ügyvédi irodák és az ügyvédi tevékenységhez kapcsolódó szolgáltatók, valamint az ügyvédet kereső ügyfelek első és kézen fekvõ célpontja.
Saját személyes weboldal és e-mail cím Az ugyved.hu internetes portálon megjelenõ ügyvédek saját személyes honlapot alakíthatnak ki, és a regisztrációval saját „ugyved.hu” végződésű e-mail címet kapnak.
Azok az ügyvédek és ügyvédi irodák, akik már rendelkeznek honlappal, feltüntethetik irodájuk internetes oldalának címét is, ezáltal lényegesen növelve annak látogatottságát.
Az ugyved.hu portál alatt található személyes honlapok minden tekintetben megfelelnek a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001 (IX.3 számú állásfoglalásának.
Új ügyfelek, felmérésünk alapján a jogi információt keresők egyre nagyobb hányada próbál először az Interneten tájékozódni, és megoldást találni a problémájára.
Az ugyved.hu internetes portál nemcsak az érdeklődésre leginkább számot tartó jogterületekkel kapcsolatos rövid összefoglalóval és a leggyakoribb kérdésekre adott egyszerű válaszokkal teszi hasznossá a látogatók számára az oldalt, hanem egyúttal segít az ügy megoldásához szükséges legmegfelelőbb jogi képviselő kiválasztásában.
Az oldalon megjelenő ügyvédek adatai ugyanis minden kategóriában közvetlenül elérhetők a látogatók számára, amely a tapasztalatok szerint új ügyfeleket jelent az ügyvédnek illetve az ügyvédi irodának. A teljes hatályos magyar joganyag, céginformációk és iratminták ingyenesen elérhetők a weboldalunkon. Tartalomszolgáltató partnerünknek, az Opten Kft-nek köszönhetően az ugyved.hu internetes portálon a teljes hatályos magyar joganyag - kereshető tartalommal - díjmentesen érhető el minden látogató számára.
Az ugyved.hu oldalon a Magyarországon bejegyzett gazdasági társaságokkal kapcsolatos céginformációkat szintén díjmentesen érheti el.
A portálról ügyvédek számára is hasznos iratminták és nyomtatványok tölthetők le.
Ügyvédnapló – ne lapozgasson! Minden jogász számára nélkülözhetetlen – kereshető tartalommal bíró - elektronikus adatbázis, amely tartalmazza a bíróságok, a földhivatalok, az ügyészségek, a rendőrségek, a végrehajtók és a közjegyzők postai és internetes címét, telefonszámát, nyitva tartását, fogadó óráját.
A keresőfunkció segítségével villámgyorsan találhatja meg az illetékes hatóságot, így munkája egyszerűbbé válik.

Kapcsolódó kategóriák: Jog | Ügyvédi iroda


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">