TopShopstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Sok éve immár, hogy Top Shop Csomagküldő szolgálatunk elindította TOPSHOP online webáruházát, amelyet egyre többen látogatnak meg és legnagyobb örömünkre egyre többen vásárolnak, hiszen t ermékeink az élet számos területén alkalmazhatóak: ilyenek például a konyhai eszközök, a fitneszgépek, egészségügyi és szépségápolási szerek, az otthon tisztán tartására alkalmas készülékek, a barkácsfelszerelések vagy a zenei felvételek és videoszalagok.

Amennyiben termékeink közül valamelyik elnyerte tetszését az alábbi fontos tudnivalókra szeretnénk felhívni a figyelmét:

Személyes vásárlás…

Azon kedves vevőink számára ajánljuk ezt a vásárlási formát akik szeretik személyesen is megnézni, esetleg kipróbálni a kihelyezett termékeket. Akik szeretik ha kedves, és kézséges eladók segítenek a vásárlással kapcsolatos döntés meghozatalában. Mintaboltunkat megtalálja:

VI. kerület, Teréz Krt. 29.

Nyitva tartás:

* hétfő, kedd, szerda, péntek: 09:00-18:00
* csütörtök: 09:00-19:00
* szombat: 09:00-13:00
* vasárnap: zárva

Telefonos vásárlás…

Mindazok, akik nem szeretnek, vagy időhiány miatt nem tudnak ellátogatni a mintaboltba, azoknak ajánljuk a telefonos megrendelést. Így a fotelból sem kell felállni, csak tárcsázni a 06-1 452-5199-es telefonszámot, ahol 7:00-21:00 óra között rendelésével kapcsolatos kérdéseire ügyfélszolgálatunk munkatársai készséggel válaszolnak. 21:00 óra uán üzenetrögzítő fogadja a hívását. Amennyiben megadja nevét, telefonszámát kollégáink a következő nap folyamán visszahívják.

Online vásárlás…

Ezt azoknak az érdekődöknek ajánljuk akik nem szeretnek telefonálni és internet elérhetőséggel rendelkeznek. Az online vásárláshoz a következőket kell tennie:a webáruházunkba való bejutás előfeltétele a vásárló regisztrálása. Pontos adatainak felvétele azért szükségszerű, és elkerülhetetlen, mert ezek alapján tudjuk azonosítani megrendelésüket, megállapítani kedvezményeik mértékét, és természetesen címük alapján küldhetjük csak a terméket futárszolgálatunkkal, vagy postán. Internetes áruházunkban megtekintheti és mergendelheti az aktuálisan megvásárolható termékeinket ugyanazokkal az ajándékokkal, kedvezményekkel. Sőt! Az aktuális ajándékokról a termék oldalon talál információt. A "kiválasztás" gombbal beteheti a kívánt árut a "kosárba". A kosár arra szolgál, hogy itt gyűjtse a megrendelni kívánt termékeket, és láthassa, mennyi a várható összes költsége. A kosárból véglegesítheti a megrendelését a "megrendelés" gombbal. Ezzel a lépéssel a vásárló egy automatikus e-mailt küld nekünk rendelési szándékáról, mi visszajelzésképpen e-mailben értesítjük, hogy rendelése megérkezett-e a rendszerünkbe. Amennyiben külön kéri, telefonon is visszaigazoljuk rendelését.

Kapcsolódó kategóriák: Webáruház


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">