Topfranchisestyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Franchise lehetőség vidéki városokban

A világ legnagyobb dohányzásról leszoktató cége, az I Quit Smoking (IQS) International Ltd. az idén ősszel beindítja magyarországi tevékenységét. Az IQS ma a világ több mint 35 országában van jelen, segítségével eddig több mint 500 ezren szabadultak meg káros szenvedélyüktől. A leszokás eredményessége egyedülállóan magas, megközelíti a 90 %-ot. A szabadalmaztatott módszer – melynek lényege a fülcimpán található reflexológiás pontok egyénre szabott stimulálása – a fejlett számítógép vezérelt technológiát ötvözi az aurikuláris terápia sok évszázados gyakorlatával.

Az IQS dinamikus növekedését a módszer természetes, fájdalommentes, gyors és bizonyított voltán kívül a vállalkozás FRANCHISE rendszerének köszönheti. E terjeszkedés jegyében Magyarországon franchise formájában 6-8 IQS centrumot kívánnak létrehozni. Aki az IQS franchise partnere szeretne lenni, annak egy egyszeri belépési díjat kell fizetnie valamint meg kell vásárolnia a kezeléshez szükséges készüléket.

Az IQS helyszíni tréning során tudományos igényességgel megismerteti a franchise partnert a dohányzás egészségkárosító hatásaival és mechanizmusával, valamint az IQS szabadalmaztatott, dohányzásról leszoktató kezelésének módszertanával, annak elméleti és gyakorlati hátterével, ezenkívül megtanítja a készülék kezelését és használatát.

A centrum sikeres beindításához és üzemeltetéséhez az IQS széleskörű marketing háttér támogatást, menedzsment- és szaktanácsadást biztosít franchise partnerei részére. A kezelés díja várhatóan háromhavi cigaretta árának fog megfelelni.

Mivel a magyar lakosság több mint harmada dohányzik és WHO felmérések szerint a dohányosok kb. 60 %-a meg szeretne szabadulni káros szenvedélyétől, a potenciális piac hatalmas, több mint 2 millió ember, és ez a szám az egészség- és környezettudatos gondolkodás térnyerésével várhatóan tovább emelkedik, ezért hosszútávon biztos piacot jelent a dohányzásról leszoktató üzletágnak, így a világelső IQS magyarországi franchise partnereinek is.

Kapcsolódó kategóriák: Egészségügy


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">