Tikstyo webdesignstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


30 éves weboldalkészítő vagyok, Kecskeméten élek.

Motivációs tapasztalattal és munkával a lehető legrövidebb idő alatt a legtökéletesebb minőségben a legkorszerübb technika segítségével teljesítem megbízásaimat.

Weboldalak, plakátok, reklámanyagok, névjegykártyák, szórólapok, készítését vállalom.

Területeim: HTML+CSS, Photoshop.

Statikus és dinamikus weboldalak

Egy website fejlesztésekor két út áll a fejlesztők elött. Lehetőség nyílik a statikus , minden megtekintéskor azonos, és dinamikus, megtekintésekként különböző tartalmú, fejlesztésre.

A statikus weblapok ugyanúgy "működnek", mint a szövegszerkesztőkben írt dokumentumok és nagyjából azokkal azonos dolgokat lehet megvalósítani rajtuk. Ha egyszer elkészülnek, a következő módosításig ugyanolyanok maradnak, így bárki megnézi őket, ugyanazt látja. A megoldás előnye, hogy gyorsan és egyszerűen elkészíthető, viszont mivel minden egyes változtatás szakértelmet igényel, csak ritkán frissülő tartalom esetén ajánlom.

A dinamikus weblapokat a szerver minden megtekintéskor újra és újra összeállítja a rendelkezésre álló információk alapján. A fórumok tartalma például az eddigi bejegyzések alapján generálódik, a látogató-számláló az eddigi látogatók száma alapján, a hírek pedig az előre lementett hírszövegek alapján.

A dinamikus fejlesztés esetén lehetőség nyílik arra is, hogy a tartalom egyes részeit egy jelszóval védett, szövegszerkesztő-szerű felületen a weblap tulajdonságai programozói szakértelem nélkül szerkesszék, így az új híreknek, cikkeknek, eseményeknek elég megírni a szövegét és ezek alapján a weblap automatikusan legenerálja saját magát.

Kapcsolódó kategóriák: Weboldal készítés


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">