Táncruha kölcsönző és üzletstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Bankettre, szalagavatóra, bálokra és egyéb rendezvényekre kölcsönözhet táncruhákat, valamint vásárolhat tánccipőket. Általános iskolásoknak egyedülálló, 50%-os kedvezményt biztosítunk a kölcsönzés árából! Látogasson el üzletünkbe, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben, hogy segíthessünk az alkalomnak megfelelő ruha kiválasztásában!

Táncruhákat csoportos és egyéni igények szerint is készítünk. Keringő bajor palotás polka,
Kán-kán spanyol fitness moderntánc ruhák dresszek standard,
Latin és karaktercipők

Több, mint 10 éves jazzbalett, színpadi tánc és társastánc oktatási tapasztalattal rendelkező tanárnőnk vállalja koreográfiák kidolgozását és betanítását Budapesten, Szolnokon, Cegléden és ezek vonzáskörzetébe.

Táncoktatás több, mint 10 éves jazzbalett, színpadi tánc és társastánc oktatási tapasztalattal rendelkező tanárnőnk vállalja koreográfiák kidolgozását és betanítását Budapesten, Szolnokon, Cegléden és ezek vonzáskörzetében. Táncos tábor a balatonnál, tekintse meg a táncos tábor oldalát!

Ezt a honlapot azért hoztuk létre, hogy szélesebb körben is megismertessük a nyaralni, kikapcsolódni vágyó tizenévesekkel az immár hetedjére megrendezett nyári balatoni táborunkat.

Kapcsolódó kategóriák: Bolt | Cipő | Kölcsönzés | Ruha


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">