Szlovák cégalapítás és offshore cégalapításstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Offshore cégalapítás - nemzetközi adóoptimalizálás : Svájc , Szlovákia , USA , Ciprus , Gibraltár , Seychelles , Panama. Offshore cégalapítás akár EU-s adószámmal is. Svájci , Ciprusi bankszámla nyitás ügyintézése.

Mi az , hogy offshore cég és milyen esetben javasolt az offshore cégalapítás ?
Az offshore szó parttól távolit, partmentit jelent. Gazdasági értelemben általánosan az offshore cég olyan vállalkozás amely a székhelye szerinti országban nem folytat tevékenységet és az adott ország szabályozása szerint az országon kívül esõ gazdasági tevékenységre vonatkozó adóterhek minimálisak , illeték jellegûek vagy egyáltalán nincsenek.

A megfelelõ offshore helyszín kiválasztását sok szempont határozza meg az optimális megoldás érdekében. Ilyenek lehetnek : Európai Uniós tagállambeli offshore cég, USA tagállambeli offshore cég, angolszász vagy kontinentális jogrendszer , ismert vagy ismeretlen offshore helyszín , tengerentúli állampolgárság lehetõsége , alapítványi vagy trust forma , anonim bankszámla . Bizonyos esetekben az offshore cégalapítás helyszínét szintén befolyásolhatja , hogy az adott ország rendelkezik-e kettõs adózást elkerülõ egyezménnyel.  

Néhány érv amiért a szlovákiai cégalapítás mellett döntött már több mint 8000 magyar vállalkozó!

Miért éri meg magyar vállalkozóknak Szlovákiában céget alapítani ?

A szlovák cég teljes mértékben elfogadottsággal rendelkezik mind az EU-n belül , mind nemzetközi viszonylatban , minden tekintetben azonos bármely uniós tagállambeli vállalkozással , költségei azonban jóval alacsonyabbak.

De úgy is megfogalmazhatjuk a választ , hogy érdemes jelenleg a szlovák piac felé nyitni vagy befektetni. Ennek elsõ lépése a szlovák cégalapítás, aminek az adózása is kedvezõbb a magyar céghez viszonyítva. Bár sok magyar vállalkozás kizárólag a cég Szlovákiába történõ áttelepítésében gondolkodik kezdetben.

Jól átgondolva azonban a piaci nyitás is relevánsnak látszik hosszú távon.style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">