Skoda

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

A Skoda világa.

Köszönjük érdeklődését a Skoda iránt.

Amennyiben nem pusztán csak a kínálatunkban szereplő autókra kíváncsi, hanem szeretne többet megtudni a világ harmadik legrégebbi autógyárának történetéről, annak hagyományairól, akkor jó helyen jár.
Beszámolunk a Skoda logó fejlődéséről, és képekkel teszik jól áttekinthetővé, hogy milyen változásokon ment keresztül mire mai, háromdimenziós változatát elérte.
A márka Magyarországon is - mint a világ számos országában - rendkívüli sikert aratott. Ennek részleteiről is itt olvashat. A világméretű siker mögött azonban komoly szakmai és technológia háttér áll, melynek alapját koncepcióink megalapozottsága képezi.

Skoda Fabia:
Az első osztályú tervezésnek köszönhetően a Fabia nemcsak gyönyörű és célszerű, hanem a megjelenése is összetéveszthetetlen. Vessen egy pillantást az autó letisztult vonalaira, melyek az eleganciát és a dinamikus jelleget harmonikus egésszé ötvözik. Majd tekintse meg a jármű belsejét is, és látni fogja, ahogy azt a kényelem, a gondos kialakítás és a színek tökéletessé varázsolják.

Skoda Fabia Combi:
Harmóniát és dinamizmust sugároz a Fabia Combi. De eleganciája nem az egyetlen jó tulajdonsága, hiszen a funkcionalitás nélkülözhetetlen kiegészítője a meggyőző külsőnek. A bőséges hely és a kivételes kényelem ideális családi autóvá teszi. A sporteszközök és a szabadidős tevékenységek kiegészítőinek szállítása sem lesz többé akadály a Fabia Combival, ezért kisebb-nagyobb baráti társaságok vagy aktívan sportoló fiatalok is bizalommal választhatják.

Skoda Fabia Sedan:
A Fabia Sedan sem nélkülözi azokat a remek tulajdonságokat, melyeket a modellcsalád többi tagja maradéktalanul felsorakoztat : dinamizmus, elegancia, szolid megjelenés és rendkívüli kényelem.
Különleges vonalvezetése azonban leginkább azokban kelt meghatározó benyomást, akik a lépcsős hátú autókat kedvelik.

Skoda Fabia RS:
Amikor első alkalommal meglátjuk, azt mondjuk : ez egy sportautó. Amikor első alkalommal vezetjük, azt gondoljuk: ez egy valódi sportautó. És amikor először a motorháztető alá pillantunk, akkor jön csak az igazi meglepetés : ez egy dízelautó.
Teljesítménye a legnagyobbakkal is felveszi a versenyt, erős 1.9 TDI motorja méltán vívja ki veresenytársai elismerését.

Skoda Octavia:
Az új Octavia modell attraktív vonalvezetése – sikeres elődjéhez hasonlóan - klasszikusan elegáns, örök értékeket hordoz. Modern látványtervek alapján megvalósított dinamikus vonalvezetéssel jelentkezik, megjelenésében nagy hangsúlyt kap az emocionalitás. Felépítésében izig-vérig innovatív, a legmodernebb technológiával készült, lendületes új modellről van szó.

Skoda Octavia Combi:
A legmodernebb anyag felhasználás, a technikai előrelépés a futómű- és kormánykoncepciókban, továbbá az ergonómia és a barátságosabb használat jellemzi az Octavia Combi változtatát.

Skoda Octavia Combi 4x4:
A Combi 4x4 kitűnő kombinációját nyújtja a komfortnak, és a jármű biztonságos vezetésének rossz útkörülményeknél, mint pl. hó, vagy akár nedves útfelületnél is.

Skoda Octavia RS:
Ebben a modellben a Škoda márka sportos hagyománya tükröződik vissza. Egyedi designja minden más Octavia modelltől megkülönbözteti. Dinamizmus és sebesség jellemzik.

Skoda Octavia Combi RS:
A Skoda Octavia Combi sport az egész család részére. A 200 LE-s Turbo FSI motor nyújtja a lehetőséget, hogy az utakon sportosan viselkedjen, biztonságát pedig a családi kirándulásoknál fogja tudni értékelni.

Skoda Octavia Tour:
Ahogy az Octavia már rengeteg kilométert hagyott hátra maga mögött, úgy az Octavia Tour még hosszú út elött áll. Magabiztos jáműként kezdi meg útját, amely tulajdonosa számára továbbra is tartogat új értékeket: az időtlen, klasszikus formatervezétstől a kényelmes belső kialakításon és felszereltésgen át a kivételesen nagyméretű csomagtérig, a nagy motorválasztékig, valamint az autó fényezéséig egyaránt. Szálljon be, az utazás folytatódik.

Skoda Octavia Combi Tour:
Az Octavia Tour Combi verziója a kényelem és igényes kialakítás mellett a csomagtér kivételes tágasságát is kínálja Önnek.

Skoda Superb:
Elegáns, letisztult formák, egyedülálló belső tér, gondosan megtervezett részletek, kiváló teljesítményű motorok, megbízható alapanyagok és elsőolsztályú kidolgozás. Ez a Skoda exkluzív autója, a Supeb, amely nemcsak a mozgás szabadságát testesíti meg, hanem az ötletek szabadságát is sugallja. Nehezen találnánk még egy olyan luxusautót, melyben ennyi újdonság kapott helyet.

Skoda Roomster:
A Roomsterrel minden nap élvezheti a pihentető utazást és megélheti, ahogy a kényelem összekapcsolódik a praktikus használhatósággal. Kompakt formája ellenére szokatlanul nagy térérzetet nyújt: elöl egy kiválóan kialakított „vezető szoba” – hátul pedig egy tágas „nappali“.

Skoda Fabia Praktik:
Kompakt, fordulékony és gazdaságos: ez a Fabia Praktik. A szuper gazdaságos megoldás a városi szállításra. A legkülönbözőbb szállítási feladatok könnyedén megoldhatóak vele.

Skoda Octavia Scout:

A 2006 Párizsi Autószalonon mutatkozott be a ŠkodaOctavia Scout, melynek talaj feletti szabad magassága 16 milliméterrel meghaladja az Octavia Combi 4x4-ét, ezáltal még tovább javult terepjárókészsége. Az innovatív fejlesztéseken átesett modellbe a Škoda a legerősebb erőműveket építette, és az utasok kényelmét is újabb extrák szolgálják.

Skoda Joyster:
A ŠkodaJoyster szintén Párizsban debütált a nagyközönség előtt. A szemrevaló háromajtós formája hihetetlenül dinamikus, és néhány igazán ötletes megoldás is elfért benne. Különösen a hátsó ajtó kialakítása izgalmas, amely úgy nyílik, mint egy pick-upon és széthajtása után egy kényelmes üléspaddá alakul.

Skoda Koncepcióautók:
Ismerkedjen meg a Škoda koncepcióautókkal!
Az egyedi formák, és a újszerű megoldások a jövőbe mutatnak, hogy Ön mindig megtalálja az igényeinek megfelelő modellt. Utazzon velünk a jövőben!

Skoda Yeti a Skoda Yeti II és a Skoda Roomster a koncepcióautók.

Skoda Flotta:

Azon vállalati ügyfelek részére, akik már korábban vásároltak Škoda gépkocsikat illetve egyszerre több új Škoda megvételén gondolkodnak márkakereskedőink speciális ajánlatokkal állnak rendelkezésükre.

Kapcsolódó kategóriák: Autó kereskedés


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">