Schema Számítástechnika - Ráckevestyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Kiskereskedelmünket 2005. októberében alapítottuk azért, hogy a térségben mind az üzleti, mind a lakossági piaci igényeket kielégítsük a számítástechnikai és irodatechnikai kellékek piacán. Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal próbálunk az Önök igényeihez alkalmazkodni, hosszú távon megbízható beszállítói kapcsolatot teremteni. Ez ma a piacon kedvezőbb árakat, rugalmasabb szolgáltatókat eredményez. Szeretnénk mi is megfelelni ezen kihívásnak.

 

Számítástechnikai eszközök, berendezések iránti igényét, előzetes egyeztetés alapján, a lehető legrövidebb időn belül kielégítjük. Továbbá forgalmazunk irodatechnikai eszközöket is, mint pl.: fax, fénymásoló, iratmegsemmisítő, stb, a piacon megtalálható, közel valamennyi gyártótól.

 A Schema kiskereskedelem tevékenységi körei:

  • Számítástechnikai alkatrészek, komplett számítógépek forgalmazása, szervízelése
  • Kellékanyagok, patronok, tonerek, fénymásolópapírok értékesítése
  • Irodatechnikai berendezések forgalmazása
  • Irodaszerek, írószerek eladása

 Meggyőződésünk, hogy a folyamatos kommunikáció, a standard adatszolgáltatás, tanácsadás csak sikeres, gyümölcsöző üzleti kapcsolatot eredményezhet. Az általunk forgalmazott termékek, illetve szolgáltatások árai kialakításánál meghatározó, a mindenkori piaci helyzet. Mellékelve csatolunk egy kivonatos árlistát a teljesség igénye nélkül. Tegye próbára üzletünket, kérjen tőlünk árajánlatot telefonon vagy e-mail-en.

Kapcsolódó kategóriák: Webáruház


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">