Rönkház, gerendaház, családi házstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Rönkház, gerendaház, családi ház és faház építése északi finn fenyőből.

Kedvező versenyképes áron, típusházak vagy egyedi tervezésű rönkházak építése.

A rönkház egyben biztosítja a különleges életminőséget, természetes környezetet és az egyedi designt.

Cégünk a finn Honkarakenne OYJ leányvállalatának, a Finwood OY-nak a magyarországi kizárólagos képviselete. A Finwood egy dinamikusan fejlődő vállalat, mely az anyacégtől teljesen függetlenül működik, szem előtt tartva a vásárlók igényeinek mind teljesebb kielégítését.
Európában elsődleges célként a tűzte ki maga elé azon vásárlók megnyerését, akik gerendaházat (rönkházat) szeretnének építeni, de nem kívánnak megalkudni a minőség rovására a magas ár miatt.

A Finwood a jól ismert és bevezetett márkanév égisze alatt, mégis jóval vonzóbb árakon kínálja termékeit, melyek immár bárki számára elérhetőek.

Az alapanyagot és a gyártási technológiát tekintve ezek a termékek korszerű, számítógép által vezérelt gyártási technológiával készülnek, kizárólag a legkiválóbb minőségű, válogatott finn fenyőből.

Miért tudunk kedvezőbb árú termékeket kínálni?

Mert az új márkanév piacra történő bevezetését kedvezményes árakkal lehet a leghatékonyabban elérni.

A Finwood szeretne a kisebb/átlagos alapterületű, házakra koncentrálni, melyek igen gazdaságos tervezéssel, takarékosabb ajtó, ablak, és tetőmegoldással készülnek, természetesen továbbra is megfelelve a magas minőségi követelményeknek.

Ön tehát nem szenved hiányt sem minőség, sem design tekintetében, viszont a megtakarítás összességében igen jelentős lehet.

Megrendelőink számos típusház közül választhatnak. Amennyiben Ön nem találja típusházaink között az elképzelésének megfelelőt, abban az esetben egyedi terveket készítünk, melyek teljes mértékben tükrözik megrendelőink egyéniségét.

Kapcsolódó kategóriák: Építőanyag


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">