Redda Futárszolgálatstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Autós - Motoros Futárszolgálat!

Budapesten belüli kézbesítések

A Budapesten belüli szállítások díjait a kiindulási cím és a célállomás közötti távolság határozza meg. Ezen szállításokat 5 körzetbe soroltuk a megtett távolságtól függõen. A körzetek légvonalban 2 kilométerenként változnak, így az I-es körzetbe a 2 km-en belüli szállítások, míg az V-ös körzetbe a 8 km-nél távolabbi kézbesítések tartoznak Budapesten belül. Az egyes körzetek díjait aktuális körzetdíjtáblázatunk tartalmazza. Amennyiben a küldeményt a címzettõl vissza kell szállítani a kiindulási címre, a visszaút díja csupán a fele az eredeti díjnak. A küldemény méretétõl függõen motoros, autós és dobozos autós díjainkon végezzük a szállításokat. Motoros és kerékpáros futárjaink 5kg-ig szállítanak küldeményeket, melyek egy normál hátizsákba még beleférnek. Ennél nagyobb, vagy nehezebb küldeményeket autóval szállítunk. Dobozos autóink legfeljebb egy normál raklapnyi küldeményt tudnak egyszerre szállítani.

Minden küldeményt azonnal szállítunk alapáron, amit kiemelkedõen nagy futárszámunk tesz lehetõvé. A versenytársainknál az azonnali szállításoknál használt sürgõsségi felár így nálunk nem értelmezhetõ, ezért ilyen díjat semmilyen esetben sem számolunk fel. Nem számítunk fel kiállási díjat, valamint a késõ esti és hétvégi szállításokat is normál díjainkon végezzük.

Budapest környéki szállítások

Budapestrõl annak vonzáskörzetébe történõ szállításoknál a kézbesítési díjak két részbõl állnak. Egyrészt a küldemény felvételnek helye és annak Budapest határáig történõ szállításának körzetdíja, valamint Budapest határától az adott településre való szállítás kilométerdíja. A Budapest környéki településekre történõ szállítások kilométerdíjait „kisvidék” táblázatunk tartalmazza.

Megbízható csomagkézbesítés háztól-házig, kiváló ár-érték aránnyal!

Ügyfeleink teljes körû kiszolgálása érdekében 2006. november 1.-tõl bevezettük 24 órás belföldi, valamint 24-96 órás külföldi csomagkézbesítési szolgáltatásainkat. Az eddig megszokott, azonnali kézbesítésû szolgáltatásunk változatlan formában vehetõ igénybe, azonban ezután belföldi és külföldi irányú küldeményeinek kézbesítését is ránk bízhatja.

Kapcsolódó kategóriák: Futárszolgálat


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">