Parketta Nagykereskedésstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Az L.G. Trend Kft. a Kaindl, a Boxler, a Küberit és a Neuhofer gyárak termékeinek magyarországi forgalmazója, így laminált padló, parafa parketta, szegélyléc, illetve metál profil - burkolatváltó nagykereskedés.

A Josef Boxler által alapított cég a parafa parketták mellett magas minőségű belsőépítészeti padlóburkolatokat gyárt exkluzív hotelek és éttermek részére. Újításuk a keményviasz-olajos felület képzése nagy lépést jelent a lakkozott felület kiváltásában. Keménysége, tartóssága vetekszik a lakkozott fedőréteggel és természetesebb hatást is kölcsönöz a burkolatnak, ami szintén nem elhanyagolandó.

A Kaindl gyár termékeinek jellemzői közé tartozik a magas fényállóság (azaz napfény hatására nem fakul ki a laminált padló és sokáig megőrzi egységes, szép színét); a foltosodással szembeni ellenálló képesség; a letisztult, egyedi felület kialakítás; a természetesség, melyet eddig csupán a valódi fapadlók nyújtottak; az időtállóság, és a speciális egészségkímélő tulajdonságok.

Az ausztriai Neuhofer gyár laminált padlókhoz, faparkettákhoz készít különféle profilú szegélyléceket széles fólia- és fafurnér választékban.

Végül, de nem utolsó sorban pedig a Küberit burkolatváltó profilok a különböző burkolatok vagy szintkülönbségek közötti esztétikus átmenetek megteremtésére készülnek.

A Kaindl gyár termékei, melyek jellemzői közé tartozik a magas fényállóság, azaz napfény hatására nem fakul ki a laminált padló és sokáig megőrzi egységes, szép színét; a foltosodással szembeni ellenálló képesség; a letisztult, egyedi felület kialakítás; a természetesség, melyet eddig csupán a valódi fapadlók nyújtottak; az időtállóság, és a speciális egészségkímélő tulajdonságok.
Az L.G. Trend Kft a Kaindl, Boxler, Küberit, Neuhofer gyárak magyarországi forgalmazójaként laminált padló, parafa parketta, szegélyléc és metál profil nagykereskedés.style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">