Pannon Takarék - Takarékpont

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Komárom-megyében elsőként alakult meg az Igmándvidéke Takarékszövetkezet 1957-ben, mely 1976. október 1-jén a Mocsai Takarékszövetkezettel történő egyesülésekor felvette a Komárom és Vidéke Takarékszövetkezet nevet.
Ebben az időben cégünk Komáromban és annak vonzáskörzetében volt jelen kirendeltségeivel és szolgáltatásaival.
A 90- es években elkezdett fiókhálózat és szolgáltatási skála bővítésnek köszönhetően az ezredfordulóra már két megyében 14 kirendeltségen nyújtottunk pénzügyi szolgáltatást több tízezer ügyfélnek.

Ma már Takarékszövetkezetünk a Komáromi közigazgatási kistérség meghatározó regionális hitelintézete és jelentős súlyt képvisel Komárom - Esztergom és Győr - Moson - Sopron - megye több kistérségében is elsősorban Győrött, Tatán és Tatabányán.

A folyamatos fejlődés, a piaci verseny szükségessé tett a Takarékszövetkezet külső megjelenésében is bizonyos fokú megújulást. Ez az arculatváltás 2000. 06. 01-től az ügyfelek felé elsősorban egy névváltozásban jelenik meg. A Komárom és Vidéke Takarékszövetkezet neve ettől az időponttól Pannon Takarékszövetkezet lett.
A cég a marketingkommunikációja során a korábbiaknál rövidebb, modernebb, sokkal könnyebben megjeleníthető PANNON TAKARÉK nevet használja.

A Pannon Takarékszövetkezet tagja a Takarékszövetkezeti Integrációnak.

Kapcsolódó kategóriák: Bank és hitelintézet


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">