Pannonstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Pannon SMS:

A Pannon rövid üzenet szolgáltatásának segítségével maximum 160 karakteres szöveges üzeneteket küldhetsz és fogadhatsz. A mobilkészülékedről küldött SMS címzettje lehet a Pannon vagy egyéb mobilszolgáltató előfizetője, elektronikus postaláda, sőt: számítógép is. A mobiltelefonon fogadott rövid üzenetszolgáltatás minden Pannon előfizető számára automatikusan jár az előfizetéshez. A Pannon SIM kártyáján 25db, maximum 160 karakter hosszúságú üzenet egyidejű tárolására van lehetőség. Amennyiben a SIM-kártyán már nincs szabad hely, a központ nem tudja eljuttatni az új üzeneteidet, illetve (készüléktípustól függően) felülírja valamelyik régit.

Pannon MMS:

Néha egy kép többet mond minden szónál!

Vásárolj új, MMS-képes készüléket, és próbáld ki az MMS-küldést ingyen! Most minden újonnan vásárolt MMS-képes készülékhez 5 ingyen MMS-t adunk ajándékba az első hónapban.

Multimédia üzenetben (MMS-ben) a fontos és emlékezetes pillanatokat tudod megosztani, családoddal, barátaiddal és ismerőseiddel. Üzeneteidet képekkel, videóval vagy hangüzenettel teheted különlegessé, és személyessé!

Az MMS üzenetekben a szövegen kívül képeket, fotókat, videót vagy hangot is küldhetsz!

Pannon WAP:

Minden új készülék, illetve új számlás és kártyás előfizetés vásárlásánál 1 MB díjmentes, belföldön felhasználható adatforgalmat adunk ajándékba. Az 1 MB adatforgalom a vásárlás napjától számított 1 hónapig használható fel.

Az 1 MB kedvezmény nem vonatkozik polcos kártyás előfizetésekre, illetve a Happy tarifacsomaggal rendelkezőkre.

Internet hozzáférés:

Hordozható vagy asztali számítógépedet adatkártyával vagy mobiltelefonoddal összekapcsolva - a mobil szélessáv segítségével - könnyedén és egyszerűen csatlakozhatsz a világhálóhoz! Helyhez kötöttség nélkül, otthonról, utazás közben, szabadságod alatt elérheted üzleti vagy privát levelezésedet, tájékozódhatsz a legfrissebb hírekről, chatelhetsz barátaiddal, ismerőseiddel.

Hangposta:

Hangpostád a nap 24 órájában és az év minden napján folyamatosan készenlétben áll, automatikusan bekapcsol, ha bármilyen oknál fogva nem vagy elérhető. Nem maradhatsz így le semmi fontosról, hiszen az üzenetek mindig utolérnek. A beérkezett üzeneteket mind mobil-, mind vezetékes telefonról, bármikor meghallgathatod. A rendszer az általad meghatározott titkos kódszám segítségével gondoskodik arról, hogy üzeneteidhez illetéktelenek ne férhessenek hozzá.

Kényelmi szolgáltatás:

A MobilVásárlás szolgáltatás keretében mobiltelefonod segítségével kényelmesen, rugalmasan, helyhez kötöttség nélkül vásárolhatsz meg különböző termékeket és vehetsz igénybe többféle szolgáltatást.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei

* A mobil vásárlás szolgáltatás igénybevételéhez a szolgáltatás külön megrendelésére nincs szükség. A szolgáltatás a Pannon számlás és kártyás előfizetői számára egyaránt bármikor elérhető.
* Az ügyfél tarifacsomagja alkalmas legyen SMS küldésre.
* Számlás előfizetők: elérhető hitelkeret és/vagy a szolgáltatás igénybevételéhez (a vásárlás kiegyenlítéséhez) elegendő pozitív univerzális egyenleg.
* Kártyás előfizetők: a szolgáltatás igénybevételéhez (a vásárlás kiegyenlítéséhez) elegendő pozitív univerzális egyenleg

Hívásértesítő:

Minden olyan hívásról értesülhetsz hívásértesítő szolgáltatásunkkal, amit azért nem tudsz fogadni, mert a készüléked ki van kapcsolva, vagy esetleg lefedetlen területen tartózkodsz.

A hívásértesítő szolgáltatás önmagában és a hangposta szolgáltatással együtt is működik: ha van hangpostád, és a téged hívó nem hagy hangposta üzenetet, akkor hívásértesítő SMS-üzenetet küldünk. Ha a hívó fél hagy üzenetet, erről a hívásról a hangposta SMS-sel értesítünk, amely esetben hívásértesítő SMS-t nem küldünk.

A szolgáltatás megrendelhető:

* a 1741-es számon,
* a PannOnline-on,
* valamint a Pannon üzleteiben.

A szolgáltatás díja:
A Hívásértesítő szolgáltatás havidíja: bruttó 120 Ft.

Mobil szélessáv:

Az egyre gyorsabb adatátvitelnek köszön- hetően mobilkészülékeden már videókat és élő televízióadásokat is meg tudsz nézni. Az adat- átviteli sebesség növekedésével lehetővé vált, hogy az ilyen tartalmak megtekintésekor készü- léked folyamatos adatátvitellel biztosítsa a lejátszás zavartalanságát, így a megtekinteni kívánt tartalmakat nem kell telefonod memó- riájába letölteni. A technológiát egyelőre csak korlátozott típusú készülékek támogatják, amelyek listáját a WAP-on megtalálod! Ha a mobilod képes a video lejátszására, még szükségesek egyes beállítások, amiket egysze- rűen elvégezhetsz online vagy a WAP-on.

Mobil TV:

A MobilTV menüpontban megtekintheted az élő adások programját is, jelenleg az alábbi csatornák adásai közül lehet választani: TV2, RTL, MTV, DunaTV, ATV. Bárhol is tartózkodsz, olyan tévéműsorokat nézhetsz meg már a WAP-on is, mint például az RTL Klub Barátok közt, Heti Hetes, Fókusz, Recept Klub, Híradó, Autómánia műsorai; a TV2 Tények, Jóban rosszban, Napló, Mokka, Aktív; az MTV1 Napkelte, Híradó, Este, Sporthírek adásai; az ATV NévShowR, Friderikusz Most vagy a Duna TV műsorai közül a Heti hírmondó adása és még számos, közkedvelt műsor. A csatornák műsorai egyelőre csak meghatározott időszakokban érhetők el a WAP-on.

Mobil Video:

A MobilVideo menüpontban a rögzített tartalmak folyamatosan frissülnek, így mindig naprakész információkhoz juthatsz, élvezheted a legújabb slágerek klipjét, válogathatsz reklámfilm-kínálatunkból, bepillantást nyerhetsz filmek, talk show-k, riportműsorok legérdekesebb pillanataiba vagy akár sorozatok epizódjaiba.

Pannon kékszám:

A Kékszám egy olyan kedvezményesen hívható belföldi telefonszám, ahol a hívó fél ha vezetékes telefonról telefonál, csak a helyi tarifát, ha mobil-hálózatból kezdeményezi a hívást, csak a szolgáltató által meghatározott kedvezményes díjat fizeti.
Miért előnyös a Kékszám előfizetése?

Mivel ez viszonylag alacsony tarifával hívható szám, szinte biztos, hogy partnereid szívesebben hívnak majd, mint korábban. Nemcsak bizalmat ébreszt ügyfeleidben, hanem vállalkozásodról teljes körű tájékoztatást adhatsz anélkül, hogy a vonal túlsó végén a hívás költségei miatt idegeskednének.
Mit nyújt a Pannon Kékszám szolgáltatása?

A Kékszám takarhat mobiltelefont, vagy vezetékes telefont, hangpostafiókot, faxszámot, vagy éppen számítógépes adatbázis-számot. Tehát bárhol, bármikor és bármilyen formában elérhető lehet. A Pannon a rendelkezésére álló számokból az igényeinek megfelelően választhatsz egyedi vagy különleges telefonszámot.

A számhoz különleges szolgáltatások is rendelhetők: Hangposta, PannonFax, Részletes számla, Adatbázis-, Telefonkönyv- és Tudakozótiltás.

Amennyiben külföldön tartózkodsz, és a Kékszámodon keresnek, akkor a nemzetközi hívások díja is Téged terhel.

Kékszám megrendelése:

* Bemutatótermeinkben,
* Pannon Partner üzleteinkben

Ezután a csak hívás fogadására alkalmas Kékszámot három munkanapon belül aktiváljuk.

Kérjük, hogy amennyiben magánelőfizetőnk vagy, feltétlenül hozd magaddal az Előfizetői szerződést és személyi igazolványodat. Abban az esetben, ha közületi előfizetéssel rendelkezel, a fentieken kívül még szükséges vállalatod aláírási címpéldánya és amennyiben nem rendelkezel aláírási joggal,akkor egy, a nevedre szóló meghatalmazásra is szükséged lesz.

Kékszám díja:

Egyszeri csatlakozási díj: 14 400 Ft
Havidíj: 2 220,50 Ft

Kapcsolódó kategóriák: Mobiltelefon


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">