OTP Bank

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Országos Takarék Pénztár.

Lakossági szolgáltatások:

Folyószámla:
Ki győz mindig a villanyszámlára várni, a csekkekkel sorban állni, fizetési határidőket jegyezni? Bonyolult világunkban a pénzügyek odafigyelést és szakértelmet igényelnek.
Ha takarékoskodni kíván az idejével és a pénzét is biztos helyen szeretné tudni, az OTP Bank folyószámláit kínáljuk Önnek!
Igényeit, pénzügyi céljait szem előtt tartva többféle folyószámla vezetési lehetőséget kínálunk. Válassza ki, melyik igazodik leginkább bankolási igényeihez!

Bankkártyák:
Ha szereti az azonnali fizetőképesség kényelmét, de szívesen lemondana a készpénz használat kockázatáról, válasszon egyet folyószámlájához betéti kártyáink közül!
Ha hitelre is szüksége van, az OTP Bank által kibocsátott hitelkártyákkal minden váratlan helyzetet megoldhat!

Megtakarítások:
Az OTP Bank a megtakarítások változatos formáit kínálja Önnek. Megtakarításait akár 1 hónapra vagy több évre is elhelyezheti, sőt nyugodt nyugdíjas éveiről is gondoskodhat!
Kínálatunkban akkor is megtalálja az Önnek megfelelő megtakarítási formát, ha hajlandó magasabb kockázatot vállalni egy magasabb hozamért, de akkor is, ha kockázat nélküli, biztos, kiszámítható hozamra számít.

Hitelek:
Az OTP Bank a rövid- és középlejáratú hitelek, valamint jelzálog alapú- és Lakáshitelek változatos formáit kínálja Önnek forintban és devizában egyaránt.
Válasszunk ajánlataink közül a hitel összegének, futamidejének vagy a felhasználási cél szerint!

OTP Direkt:
Az OTPdirekt segítségével éjjel-nappal, kényelmesen, biztonságosan, az Ön számára legkönnyebben elérhető elektronikus csatornán - telefonon, mobiltelefonon, interneten - intézheti bankügyeit.

Vállalatoknak:

A legnagyobb fiókhálózattal rendelkező OTP Bank testre szabott pénzügyi szolgáltatások teljes palettájával áll a vállalkozói ügyfélkör rendelkezésére.

Szolgáltatásaink távoli elérését is biztosítjuk üzleti kártyáink segítségével, illetve elektronikus csatornáinkon keresztül, az OTPdirekt szolgáltatások és az OTP Electra Terminál révén.

A bankválasztást segítheti, hogy az OTP Bank széles ügyfélköréből az Ön vállalata, vállalkozása is profitálhat, mivel nagy valószínűséggel partnerei is az OTP Banknál vezetik számláikat, így a bankon belüli számlaforgalom a vállalkozásnak költségmegtakarítást jelenthet.

Közép- és nagyvállalatok:

Bankunk közép- és nagyvállalati ügyfélkörébe az 500 millió Ft feletti árbevételű vállalatok, illetve valamennyi agrárvállalkozás tartozik.

Önkormányzatoknak:

Számlavezetés:
Az OTP Bank az önkormányzati bankszámla-vezetés terén is teljes körű szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

Finanszírozás:
Finanszírozási problémái vannak? Likviditási gondjaik megoldásához, új beruházásaik megvalósításához bankunk számos, az Önök igényeit is figyelembe vevő, hitelkonstrukcióval áll rendelkezésükre.

Befektetések:
Átmenetileg szabad pénzeszközeik kedvező kondíciók melletti elhelyezésére többféle, a különböző igényekhez igazodóan rugalmas feltételű befektetési formát kínálunk.

Elektronikus szolgáltatások:
A pénzügyi szolgáltatások terén a jövő, a fejlődés útja egyértelműen az elektronikus megoldások elterjedése és ezzel együtt a készpénzforgalom visszaszorulása.

Kapcsolódó kategóriák:


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">