Őssejt fokozó Webáruház

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Gyógyuljon természetesen, mellékhatások nélkül!

- Őssejt fokozó,
- Flavinok,
- Ezüst víz,
- Intim gyógyászat

Garantáltan magas minőségű termékeket forgalmazunk egy orvosokból, gyógyszerészekből, természetgyógyászokból álló tudományos tanácsadó testület ajánlása alapján!

10ezer forint felett ingyenes házhozszállítás 48 órán belül!

Részlet a cég filozófiájából:

Az egészséges szervezetben energiák, és anyagok egyensúlya uralkodik. Amennyiben ez az egyensúly felborul, megszűnik a harmónia, amelynek hatása betegségek formájában jelentkezik. A természet svédasztalként kínálja azokat a lehetőségeket, amivel megőrizhető a szervezet harmóniája. Ez az, ami miatt a hagyományos orvoslás mellett szerte a világon egyre többen fordulnak a természetes gyógymódok, természetes alapú szerek felé. Egyre nagyobb teret kapnak ezért a természet erejét felhasználó eljárások, termékek előállítását szorgalmazó törekvések.

Gondolta volna, hogy az elmúlt 25 évben kilencszeresére nőtt a műtrágya, 32 szeresére a növényvédő szerek használata? Tudta azt, hogy egy átlagember több mint 4 kilogramm növényvédő és tartósítószert eszik meg évente, és ehhez még hozzájön az ívóvízzel és a levegővel a szervezetbe jutott anyagok sokasága.

Az emberi szervezet az energiáját a táplálkozásból nyeri. A növények anyagcsere folyamatai az egyedüli és legtisztább energiát, a nap energiáját alakítják át, és az így létrejött anyagok által a szervezetünk tiszta energiához juthat. Ki kell egészítenünk táplálkozásunkat olyan élelmiszerekkel, étrend kiegészítőkkel, amelyek megfelelő összetételben és mennyiségben tartalmazzák a szükséges energiákat, elemeket és segítséget nyújtanak a felesleges anyagok felhalmozódásának elkerüléséhez.

Kapcsolódó kategóriák: Természetgyógyász


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">