Opel

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Több mint száz éve annak, hogy az elsõ Opel gépjármű kigördült a rüsselsheimi gyár kapuján. A siker titka, a műszaki precizitás és szorgalom, amely az Opel mérnökeit vezérli immár több mint egy évszázada.

Opel Aliga:
Tágas belső tér.

Az Agila tágas belső tere változatos színekben rendelhető. A választás Önön múlik. Akár öt felnőtt is kényelmesen utazhat benne, sőt, a hátsó ülést teljesen vízszintesbe hajthatja, vagy élvezheti a 60:40 arányban osztható hátsó ülés adta lehetőségeket. Ön és utasai is élvezni fogják a megemelt ülés pozíciót.

Opel Astra:
Az erő igazi érzése

Kevés autó érhet fel a sportos, új Astra GTC érzelmi vonzerejével. Ritkán van egy autó műszakilag olyan hibátlanul megtervezve, és annak stílusával oly módon összehangolva, hogy ilyen izgató vezetési élményt biztosítson. A tágas utastérben ülve érezni fogja az opcionális kétliteres turbómotorból áramló erőt.

Amikor még több izgalomra vágyik, aktiválja a Sport gombot és Ön megerőltetés nélkül söpörhet végig a kanyarokon, mielőtt az egyenesbe érne, ahol lágyan a hatodik fokozatba kapcsol. A GTC-vel ez nem egyszerűen vezetés; ez élmény.

Opel Astra Classic:
Klasszikus név, klasszikus stílus.

Az Astra Classic II családban minden megtalálható, ami egy modern kompakt autótól elvárható. Akár az ötajtós, a négyajtós vagy a caravan modellt választja, Ön olyan autóra tesz szert, melyben a határozott vonalvezetés és az utolérhetetlen kényelem kimagasló műszaki megoldásokkal és lélegzetelállító teljesítménnyel párosul. Ez az autó egy önálló, dinamikus személyiség, mely a szó minden értelmében klasszikus.

Opel Astra TwinTop:
Rugalmasság.

Mert a technológia igazi csodája az, ahogyan az élet egyszerű dolgait még könnyebbé teszi.

Az Opel tervezőcsoportjának tagjai egy dologban egyeztek meg az Astra TwinTop megalkotásakor: a használhatóság járjon kéz a kézben a formatervezéssel. Ugyanakkor a járműnek a lehető legnagyobb utas- és csomagtérrel kell rendelkeznie.

Opel Combo Tour:
Munkában, otthon, játékhoz, az Ön szolgálatára.

Előfordulhat, hogy vállalkozásának olyan autóra van szüksége, amely este és hétvégén családi autóvá alakítható. A Combo Tour rugalmas, stílusához passzoló autó – a munkában, és otthon is. Gyerekek vagy szerszámok, rakomány vagy kerékpárok – az Opel Combo Tour rendelkezik a legnagyobb kihívásoknak is megfelelő raktérrel és sokoldalúsággal.

Opel Corsa:
A vezetési élmény új dimenziója.

Rendben, egyszerűen elmondhatnánk, hogy az új Corsa futóművét teljes mértékben megváltoztattuk, hogy hamisítatlan vezetési élményt nyújtson, és soha se kelljen kompromisszumot kötnie a kényelem terén. De sokkal jobb lenne, ha a Corsa vezetési élményét úgy fedezné fel, hogy saját maga próbálja ki.

Opel Meriva:
A család autója.

A családi autó az egész családé, így a Merivát élvezettel vezethetik a fiatalok, és a kevésbé fatalok is. Az intelligens alváztulajdonságok sora önbizalmat ad, és biztosítja azt az aktív biztonságot, ami az Opeltől elvárható.

Opel Signum:
Egyedi stílus. Vérpezsdítő vezetési élmény.

Különösen hosszú tengelytávjának köszönhetően a Caravan egyedülállóan nagy utastérrel rendelkezik, míg a Signum a hasonló méretű autókkal össze nem hasonlítható utazási kényelmet garantál. Nem csoda, hogy a Signumban már helyet foglalni is élmény számba megy.

Opel Tigra TwinTop:
Hétköznapi örömök. Ami Önt boldoggá teszi.

Gondoljon úgy a Tigra TwinTopra, mint egy boldogság pirulára és fogyassza korlátlanul. Csak kövesse az instrukciókat a következő oldalakon. De legyen óvatos! A nagy érzelmi kitörések nem várt fizikai reakciókat válthatnak ki.

A Tigra TwinTop. Teljes egészében az Öné, használja ki. Vegyen be még több boldogság pirulát és kényeztesse magát extrákkal és egyéb kiegészítőkkel, melyeket hozzáadunk a rendkívül bőkezű alapfelszereltséghez.

Opel Vectra:
Erőtől duzzadó vezetési élmény.

Az autó rendkívüli vezethetőségét az Opel Interaktív Vezetési Rendszere (IDS és IDSPlus) és annak egyedülálló ECOTEC® motorsorozata nyújtja. Az IDS biztosítja azt, hogy gyakorlatilag minden vezetési szituáció kezelhetővé válik.

Opel Zafira:
Az új Opel Zafira, a vezetési élvezet.

A Zafira a nagybetűs életre van tervezve. A tér, a stílus, és a hamisítatlan vezetési élvezet tökéletes kombinációja. Akár hét üléses, hogy elvigye Önt a családjával, a barátaival vagy a kollégáival együtt ahová csak akarja. A Flex7® rugalmasság lehetővé teszi, hogy felpakoljon, kiránduljon és elmenjen bárhová, bármiféle fenntartás vagy kényelmetlenség nélkül. Így hát miért tépelődik? Vannak még olyan nagyszerű helyek, ahol Önök nem csak hét további embert jelentenek a tömegben. És a Zafirával ezek megtalálása része a szórakozásnak.

Haszongépjárművek:

Opel Combo:
Munkában, otthon, játékhoz, az Ön szolgálatára.

Egy haszongépjármű megvásárlása az egyik legfontosabb üzleti döntés. Nem elég gazdaságosan üzemelnie, hanem sokféle feladatot is el kell látnia – egy haszongépjármű az Ön vállalkozásának 3-dimenziós reklámja: jól kell kinéznie, és tükröznie kell az ön szakértelmét – teljesítményének pedig igazodnia kell a kinézetéhez. Ha ez az, amit keres, és megtalálta a Combo Van-t, ne keressen tovább.

Opel CorsaVan:
Stílus...

A CorsaVan egyesíti a kedvező megjelenést a nehéz munkával. A személyautószerű vezetőfülke maximálisra növeli a vezetési kényelmet és hatékonyságot az olyan felszerelésekkel, mint a szervokormány, a pollenszűrő, a sztereó rádiós magnó és a terjedelmes tárolótér. A vezető biztonságát a teljes méretű vezető oldali légzsák (az opcionális utas oldali légzsák) és a kettős oldalütközés ellen védő merevítők biztosítják. A kényelem és a biztonság az opciókkal fokozható, mint pl. a légkondicionálás és az ABS.

Opel Movano:
Maximálisra növeli a teret és a sokoldalúságot.

3-féle tengelytáv, 3 tetőmagasság, 3 bruttó jármű súly, 5-féle közös nyomócsöves dízelmotor és több, mint 120 eltérő változat áll rendelkezésre: tény és való, hogy a Movano a legtöbb, kihívással járó feladatot meg tudja oldani, és kielégíti a legigényesebb üzemeltetőket is. A Movano kombinációinak óriási halmaza azt jelenti, hogy minden üzlethez van testre szabott megoldás.

Például a százszázalékos térfogat-kihasználáshoz válassza a paneles furgont, akár 13,9 m3-es térfogattal. Mind rakomány, mind pedig emberek szállításához ott van a kombi, amely akár kilenc embert is szállíthat, 10,8 m3-es rakodótérrel. Kifejezetten személyszállításra a Movano buszok állnak rendelkezésre. A hosszú tengelytávval és az általános tetőmagassággal hatékonyan és kényelmesen biztosít ülést 11-16 embernek, mely kényelmet az opcionális légkondicionálással és kiegészítő fűtési rendszerekkel lehet fokozni. Ha elvárásai még különlegesebbek, mint például hűtött anyagok szállítása, vagy vészhelyzeti szolgáltatások, akkor a Movano alvázas, szimpla- vagy duplafülkés változata biztosítja az ideális alapot az egyedi építésű átalakításokhoz.

Opel Vivaro:
A sokoldalú munkatárs.

A Vivaro a kishaszongépjárművek legrugalmasabb képviselője, melyet az extrafelszerelések széles sora tesz még sokoldalúbbá. A biztonság és kényelem terén felülmúlhatatlan, miközben sokoldalúsága bármely gazdasági tevékenységhez kapcsolódó szállítási feladatra alkalmassá teszi. Formai jegyei emellett modern, pozitív képet közvetítenek a vállalkozásról.

Kapcsolódó kategóriák: Autó kereskedés


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">