Oktatás

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Nagy örömünkre szolgál, hogy képzéseink felkeltették érdeklődését, részletes programfüzetünkkel szeretnénk segítségére lenni, hogy minden szükséges információ birtokában tudja meghozni az Önnek legmegfelelőbb döntést.

Akarjuk, nem akarjuk, néhány éve új szavakkal és új fogalmakkal ismerkedünk: élethosszig tartó tanulás, szakmai és személyes kompetenciák, munkaerő-piaci verseny, karriertervezés.

A rendszerváltozást követôen, a piacgazdaság egyre erőteljesebb térnyerésével drámai gyorsasággal változott meg körülöttünk a gazdasági környezet. A folyamatos szakmai fejlôdés, a személyes tudásbázis gyarapításának szükségessége mára olyan meghatározó igények lettek, amelyeknek fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Az egyre gyorsabban változó követelményekhez való alkalmazkodás képessége a munkaerőpiacon létkérdéssé vált.

Az új XXI. század azzal köszöntött ránk, hogy valamennyiünket szembesített azzal, hogy a tudás a legjobb befektetés. Aki képtelen megújulni, nem tud rugalmasan gondolkodni, nem tud önmaga számára újabb és újabb célokat kitûzni, és nem tud saját céljainak megvalósítására tudatosan felkészülni, az önmaga alatt vágja a fát. Ez mindenki számára rendkívül nagy nyomás, mert a sokat hangoztatott ”élethosszig tartó tanulás” szisztéma nem csupán egy tetszetôs, divatos kifejezés, hanem nagyon kemény követelmény. Talán eddig még bele sem gondoltunk, de soha ezelôtt az emberiség történetében, egyetlen egy generáció sem szembesült azzal, hogy valóban élete végéig kelljen majd tanulnia.

Ehhez kínál – a közel 15 éves tapasztalattal rendelkező EFEB Felnőttoktatási Központ - olyan színvonalas képzéseket, melyek megfelelnek a jövő elvárásainak.

Sikeres jövőt kívánunk Önnek!

Nádor Balázs

oktatási igazgató

EFEB Felnőttoktatási Központ

Kapcsolódó kategóriák: Szakképzés


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">