OBI

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Az OBI 1970-ben Hamburgban nyitotta első barkácsáruházát 870 négyzetméteren 12 munkatárssal. A célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát kínálja egy fedél alatt. A különböző szakboltok végigjárása helyett egyetlen helyen széles választékkal és szaktanácsadással álljon a vásárlók rendelkezésére.

Otthonteremtés

Az OBI filozófiája, hogy kínálatában mindenki megtalálja azokat az eszközöket, amellyel lakóhelyéből valódi otthont teremthet. A lakás kialakításához és dekorációjához, továbbá a kerthez nyújt minden alkalomnak és ízlésnek megfelelő eszközt.

Kiváló minőség

Az OBI-nál fontos szerepet kap a kiemelkedő minőség fenntartása a világ minden pontján. A 2001. év fénypontjaként a németországi massen-finsterwalde-i OBI áruház elnyerte a Ludwig-Erhard-díj ezüst fokozatát, amely Németország legrangosabb minőségi díja.

Az OBI és a franchise

Az OBI 1994 óta van jelen magyar piacon. Magyarországon is franchise rendszerben működnek az egyes áruházak, de kialakításuk és üzemeltetésük nagy anyagi volumene miatt egyelőre központi irányítással működnek. Hosszú távon az OBI reméli, hogy talál olyan üzleti befektetőket, akik részt vennének a több mint 30 éves tapasztalattal kialakított franchise programban. Az OBI jelenleg 18 áruházban várja vásárlóit Budapesten és vidéki nagyvárosokban.

Kapcsolódó kategóriák: Építkezés | Építőanyag | Kertiszerszám | Lakberendezés


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">