Nevadai USA cégalapításstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


NEVADAI CÉGALAPÍTÁS - stabil vállalkozás alacsony adózással :

 

Az utóbbi években egyre növekvő igény mutatkozik a külföldi cégalapítás és nemzetközi adóoptimalizálás iránt. A vállalkozás(ok) és adóterhek optimalizálására , csökkentésére hivatott törekvésekben a már klasszikusnak számító offshore megoldások mellett szintén középpontba kerültek a főleg volt szocialista európai országok is amelyek alacsony adóterhekkel igyekeznek csalogatni a befektetőket, vállalkozásokat. Ilyen például Szlovákia, Románia, Szerbia, Szlovénia vagy Bulgária.

Ezen megoldások természetesen rendkívüli körültekintést igényelnek és minden esetben egyedi kialakítás javasolt.
A klasszikus offshore megoldások tere a terrorizmus és pénzmosás elleni intézkedések következtében egyre jobban szűkül. Különösen igaz ez a sok esetben rosszul kialakított offshore cégekre , ilyen tipusos rossz kialakítás például az olyan amerikai offshore vagy egyéb offshore cég működtetése, amely valójában sem adószámmal , sem működési engedéllyel nem rendelkezik a bejegyzés szerinti államban. Az ilyen cég által kibocsátott számlák egyszerűen fiktívnek minősülnek. Természetesen az offshore cégeknek is megvan a megfelelő és törvényeket betartó létjogosultsága de ez minden esetben tapasztalatot és komoly tervezést igényel.
A főleg volt szocialista országok által nyújtott lehetőségek bár egyszerűnek és kézenfekvőnek tűnnek, de gyakran még több veszélyt rejtenek magukban mint a klasszikus offshore megoldások. Ennek oka többek közt a rezidens (belföldi) cégre vonatkozó jogszabályok eltérősége, illetve azok ismeretének gyakori hiánya, a cégstruktúra által érintett más ország(ok) jogi szabályozása , EU jogi szabályozás, valamint a sokszor bizonytalan, változékony gazdasági környezet. Ezen túlmenően sokszor szembesül a befektető azzal a ténnyel, hogy bár első áttekintésre alacsony költsű megoldások, de mindent összevetve viszont relatív magas költségvonzattal bírnak ezen cégek.

A nevadai cégalapítás meggyőződésünk szerint jelenleg az egyik legoptimálisabb és legegyszerűbb eleme a nemzetközi adótervezésnek. Meggyőződésünk nem alaptalan, partnereink és munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi adóoptimalizálás alkalmazható elmeinek tekintetében mind az offshore mind a volt szocialista országokban történő cégalapítás vonatkozásában. A nevadai vállalkozás a jelenleg rendelkezésre álló adótervezési lehetőségek közül az egyik legalacsonyabb adóterhekkel rendelkező sokrétűen alkalmazható vállalkozási helyszín megbízható, stabil gazdasági környezetben. Így talán az sem véletlen, hogy például a Microsoft valamennyi cége nevadai bejegyzésű.

Kapcsolódó kategóriák: Adótanácsadás


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">