Mobiltudakozóstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Az Irányítószám és a GSM telefonszám mezőkben a keresett adatokat pontosan kell megadni, míg a többi mező esetében elegendő a keresett adat elejét beírni. A program fonetikusan keres, az adatok beírhatók kis-és nagybetűvel egyaránt, akár ékezet nélkül is.
Cégek esetében a Vezetéknévnél kell megadni a keresett cég nevét és legalább a Település mezőt ki kell tölteni.

Ha telefonszám szerint kíván keresni, akkor csak a teljes 9 jegyű telefonszámot adja meg, egyéb keresési feltétel megadása felesleges.
Egyéb esetekben legalább két paramétert meg kell adni, tehát pl. Név + Város, Város + Utca, stb...
Ha valamely paraméter pontosan nem ismert, akkor az adott paraméterből írjon be annyi karaktert, amennyiben még biztos és a végére irjon egy *-ot.

A kereső csak az első 20 találatot jeleníti meg. Csak azon előfizetők adatai találhatóak meg, akik adataik megjelenítéséhez hozzájárultak.

A tudakozóban kereshet: telefonszám, név, cím + település, vagy esetleg cím + irányítószám szerint. Ha valamelyik adatban bizonytalan, akkor adja meg azt a részét, amelyben biztos és a végére tegyen * jelet. A telefonszámot és az irányítószámot pontosan kell megadni. A kereső csak az első 20 találatot jeleníti meg. Csak azon előfizetők adatai találhatóak meg, akik adataik megjelenítéséhez hozzájárultak.

Kapcsolódó kategóriák: Mobil tudakozó


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">