MindenApróstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


A MindenApró oldalán, magánszemélyek és cégek egyaránt ingyenesen, illetve nagyon kedvező áron (emelt díjas sms -el), kiemelten helyezhetik el apróhirdetéseiket.
A lap tetején, alján és mindkét oldalán található bannerek reklámhelyei bérelhetők, mellyek megrendelése a "Kapcsolat" menünél lehetséges.
Menjen biztosra, és emelje ki hirdetését!
Melyet a hirdetése feladásakor emelt díjas sms -el pillanatok alatt megtehet.
Ez a kiemelés egy hétig érvényes, amely a lejárta előtt is bármikor egy újabb emelt díjas sms elküldésével a lista eléjén lévő pozícióban meghosszabbítható.
A hirdetés feladásához regisztráció nem szükséges, az azonosító és a jelszó csupán arra szolgál, hogy Ön a feladott hirdetéseire a későbbiekben további kiemelést kérhessen, módosítani, hosszabbítani illetve törölni tudja.
Minden rovatnak van egy maximális hirdetési ideje (ennél kevesebb hirdetési idő is választható), aminek lejárta után a hirdetés törölve lesz, amennyiben hosszabbítás nem történik.
Hirdetése a feladás után azonnal megjelenik a kiválasztott rovatban, ha kiemelést kér, akkor pedig a választott ideig a sor elején a többi hirdetések előtt lesz megtalálható.
Észrevételeket, javaslatokat tenni - akár új rovat létrehozására is -, vagy az előforduló hibákat bejelenteni a "Kapcsolat" menüpont használatával lehet.
Csatlakozzon minál előbb rendszerünkhöz, és használja ki annak páratlan és gyors lehetőségeit!

Kapcsolódó kategóriák: Apróhirdetés


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">