Linux és Oracle üzemeltetésstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Az AC-INFO Kft. 1999-ben alakult vállalkozás, fő tevékenysége a teljes körű informatikai outsourcing valamint a hardverértékesítés és informatikai tanácsadás.

Célunk a kis- és középvállalkozások informatikai igényeinek teljes körű kielégítése. Az interneten való professzionális megjelenés elősegítése. Magas szintű, akár 7x24 órás, rendelkezésre állás biztosítása.

Elkészítjük céges honlapját, az irodai hálózatot, biztosítjuk a tárhelyet és a levelezést (webmail, vagy imap használatával), igény szerint bejegyeztetjük a domain nevet, biztosítjuk a DNS szervereket.

Felügyeljük cége szervereit és munkaállomásait.

Az általunk alkalmazott technológiáknak (VPN, VNC, RDP, SSH) köszönhetően Ön akár otthonról is dolgozhat és elérheti munkahelyi dokumentumait.

Fő profilunk a Linux alapú szerverek (Ubuntu, Debian, RedHat, Gentoo), Oracle, Mysql és Postgresql adatbáziskezelők üzemeltetése, PHP és Java alapú webes alkalmazások fejlesztése, adatbázisok tervezése és üzemeltetése, wi-fi hálózatok építése, webprogramozás és webdesign.

IT outsourcing megoldásainkat (Oracle, MySQL, PostgreSQL adatbáziskezelők, Linux és windows szerver és munkaállomás üzemeltetés) igénybe véve csökkentheti vállalkozásának informatikai költségeit és magasabb rendelkezésre állást érhet el.

Szolgáltatásaink elérhetők átalánydíjas és eseti fizetési konstrukcióban is.

Kapcsolódó kategóriák: Programozás | Szoftverkészítés | Informatika


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">