Kötelező biztosítás

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Te vagy az, aki a szükségesnél 5-10-20.000 forinttal többet akarsz fizetni a kötelező gépjármű felelősségbiztosításodért úgy, hogy közben neked kell mindent személyesen elintézni?

Akkor ne olvasd tovább ezt a szöveget.
A biztositas.hu portálon pár perc alatt megtudhatod, hogy most vásárolt autódra, motorodra mennyi is lenne a kötelező biztosítás, novemberben pedig az is kiderül, hogy a jelenlegi biztosítód mennyi pénzt venne el tőled jövőre, és hogy máshol mennyivel olcsóbban úszhatod meg ugyanezt.

A biztosítók bonyolult kötelező biztosítás díjtábláit halandó ember úgysem érti, no meg a lótás-futás, a sorbanállás, az ügyintézés sem tartozik a legkellemesebb feladatok közé.
Ehelyett kiváló választás a kötelező biztosítás online megkötése, ami akár kényelmes 10 perc alatt elintézhető, és közben minden egyszerűvé és érthetővé válik. Csak adj meg néhány magadra és az autódra vonatkozó adatot, jelöld be, hogy melyik kedvezmények leírása illik rád, és már ki is választhatod a neked legmegfelelőbb kötelező felelősségbiztosítást. Ha választottál a kínálatból, akkor a szerződéskötéshez szükséges adataidat kell már csak megadnod. Váltás esetén a régi felelősségbiztosítási szerződés felmondása, az új megkötése sem bonyolultabb, néhány további kérdésre kell csak válaszolni, és máris e-mail fiókodban landol a szerződésed. A szerződéssel együtt érkezik egy meghatalmazás is, amit aláírva, és faxon, vagy levélben visszaküldesz, ezután nincs is más dolgod, a portál üzemeltetője minden mást elintéz helyetted. A kötvényt pedig néhány nappal később a biztosító küldi meg neked, de addig is közlekedhetsz az általunk küldött, és otthon kinyomtatott ajánlati igazolóval – ezt persze a rendőr is elfogadja.

A kötelező felelősségbiztosítás megkötése sosem volt ilyen egyszerű és biztonságos, ráadásul az akár 30 %-os online engedményt is csak így kaphatod meg.
Az online kötelezőkötés nem a jövő, hanem már a jelen! Ne hagyd ki, megéri kipróbálni, megéri így szerződést kötni.

Kapcsolódó kategóriák: Gépjármű biztosítás


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">