Társkereső Klub - Hódmezővásárhely

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Krupiczer Irma vagyok, eredeti foglalkozásom okleveles közgazda.

Korábban pénzügyi területen dolgoztam, az embereket segítettem pénzhez jutni, most pedig a párválasztásban segítek, ami véleményem szerint az egyik legfelemelőbb szolgálat.
Én is elváltam 22 évi házasság után, 8 évig éltem egyedül két felnőtt gyermekkel, nagyon nehezen tudtam ismerkedni, zárkózottá váltam.
Jó lett volna, ha akkor fordulhattam volna hasonló társközvetítő irodához, de abban az időben még nem volt ilyen lehetőség.

A vidéki ember számára különösen praktikus, és bizalmat sugároz a Társkereső szolgálatunk, mivel igen elszigetelten, zárkózottan élnek az emberek, gyakran szégyellik bevallani még saját maguknak is, hogy nem jó egyedül!

Hozzám az ügyfél kívánsága szerint bármikor jöhetnek – előzetes telefonos bejelentkezés alapján – hétköznap, hétvégén, délelőtt, délután, esti órákban egyaránt.

Szinte baráti viszony alakul ki közöttünk, gyakran avatnak be a titkaikba, tanácsot kérnek, a személyes kontaktus alapján jobban tudok segíteni.

Igény szerint otthonában, vagy munkahelyén felkeresem, házhoz viszem a korszerű technikát - a hordozható számítógépet -, így mindenki számára adva van a lehetőség, hogy azonnal bekerüljön a nyilvántartásba, és akár azonnal választhat, és ismerkedhet.

A korszerű Internetes fotós – audiós nyilvántartásunk megnyerő mindenki számára, mert az abban lévő adatok korrektek, a fényképeket, hangfelvételeket én készítem.

Lehetőség van arra is, hogy aki nem tud bejárni az irodába, mert nagyon elfoglalt, vagy távol lakik, annak Interneten továbbítom a fotókat, az adatokat, vagy telefonon keresztül adom ki a telefonszámokat.

Több év távlatából elmondhatom, hogy nagyon szeretem ezt a munkát, mert a társkeresők Boldogságához járulok hozzá, hisz egyre többen találják meg a Párjukat, a Személyes segítségemmel és a Társirodák közreműködésével.

Kapcsolódó kategóriák: Társ


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">