Gyöngy magazinstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Több magazin egy oldalon!
Nana magazin, Fanny magazin, Glamour magazin, Gyöngy magazin, Hölgyvilág magazin, kiskegyed magazin.

Magazinjainkba megtalálható a legújabb női divat, frizura trükkök, a stressz leküzdése, sztár pletyka, szobanövények legfrissebb információi.

Egy kis ízelitő ajánlatunkból:

Lakótelepi balkon, világos ablak, akár egyetlen szabad sarok is elég. Cserépben mindenki kertészkedhet. Akár még télen is.
A nyáron bemutatott legújabb hollywoodi mozik alaposan meghizlalták a producerek bankszámláit. A filmekben szereplő női sztárok viszont egyre vékonyabbak. Lassacskán elfogynak.
Szőke, tűsarkúban jár, mégsem cicababa. Balogh Edina, a Barátok közt Kingája józan lány, tudja, mit akar az élettől.
Aki egy sorozatban szerepet kap, sztár lesz. De kérdéses, hogy lesz-e belőle filmcsillag. Van, akinek összejön, más „csak” sorozatszínész marad. Vajon az aktuális, új sorozatok színészei közül ki fut majd be?
Nincs ember, aki még sosem élt az érzelmi zsarolás fegyverével. Ahogyan olyan sincs, akit még soha sem próbáltak manipulálni. Egészen kicsi korban megtanuljuk, hogy családtagjaink szíve céljaink elérésének, akaratunk érvényesítésének érdekében többé-kevésbé meglágyítható. A kérdés az, felnőttként is előszeretettel használjuk-e ki (akár öntudatlanul is) mások érzelmeit? Vagy épp ellenkezőleg, hajlamosak vagyunk-e mi magunk egy gátlástalan zsaroló áldozatává válni?
Ősszel talán bátrabban változtatunk a frizuránkon is. De nem szabad megfeledkezni a rendszeres és alapos ápolásról szem, hiszen a hosszú forró nyár a hajat is megviselte...
Iőnként majd minden, gyermeket nevelő asszony felteszi magának ezt a kérdést. Ha sosincsenek kétségei önmagát illetően, az éppúgy gondot jelez, mintha szüntelenül szorong anyai helytállása miatt. Vajon régen is ennyi bajuk volt magukkal a nőknek? Kevesebbet töprengtek az élet dolgain, vagy pusztán könnyebb helyzetben voltak?
Amikor az egészség kerül szóba, nem elsősorban a ruha mérete számít. Bár látni fogjuk: az is. A lényeg, hogy vannak olyan számok, amelyekre – egészségünk érdekében – figyelni kell.

Kapcsolódó kategóriák: Női magazin


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">