Graffiti eltávolítás, homlokzatvédelem

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Az Ifotech Kft. a mintegy 20 éve a graffiti eltávolítás és védelem területén működő svéd Trion-Tensid AB. termékeinek kizárólagos importőre, és magyarországi forgalmazója, valamint a cég által kifejlesztett know-how alkalmazója.

Szoros kapcsolatot tartunk a szintén AGS termékekkel dolgozó németországi Tensid Deutschland céggel.

Rendelkezünk afeladatok ellátására szükséges szállítójárművekkel, infrastruktúrával, tisztítószer raktárkészlettel, megfelelő anyagi háttérrel az új munkák beindításához, képzett szakembergárdával, valamint a szükséges magas és alacsony nyomású szóró berendezésekkel.

Rendszeresen figyeljük, teszteljük az újonnan megjelenő festékeket, termékeket, és kidolgozzuk az eltávolításukhoz szükséges eljárásokat.

Az évtizedes tapasztalatok és számtalan hosszú távú kísérlet bizonyítja, hogy védőszereink a legkülönfélébb felületeken is maximális védelmet nyújtanak a festék, sőt a napjaink legnagyobb kihívását jelentő filc firkák ellen is.

A folyamatos korszerűsítésnek és fejlesztésnek köszönhetően termékeink a graffiti eltávolítás és védelem minden területén az élvonalba tartoznak. Amennyiben a védendő építmény frekventált területen található, nagyon fontosnak tartjuk, hogy tisztítás után az első graffitik megjelenése után minél rövidebb idő alatt azt el kell távolítani. Ezzel a lépéssel a rendszeres graffitizők leszoknak erről a helyről. Emiatt fontosnak tartjuk a monitoring rendszert. Munkáink során a megbízó kérésének megfelelően a monitoring tevékenységet is elvégezzük. Akár naponta több alkalommal is ellenőrzést tudunk végezni országos hálózatunkon keresztül Magyarország területén a frekventált objektumoknál.

Fontosnak tarjuk, hogy kiemelt helyszíneknél főleg a közerkölcsöt sértő garaffitiket megrendelőink, valamint a közönség megnyugtatására minél gyorsabban eltávolítsuk. Ezért Budapesten, illetve a megyeszékhelyeken a megkeresést követő 2 órán belül a mentesítést el tudjuk kezdeni.

Tevékenységek:

Graffiti eltávolítás,
Homlokzattisztítás,
Homlokzatvédelem,
Falfirka mentesítés,
Tanácsadás,
Homokszórás.

Kapcsolódó kategóriák: Egyéb szolgáltatás | Takarítás


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">