Forecast Researchstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


A Forecast Research a cégek marketing döntéshozóinak kínál nélkülözhetetlen piackutatási szolgáltatásokat.
A marketingmunkában naponta felmerülő döntések várható hatásáról és a döntéseket megalapozó piaci információkról tájékozódhatnak megrendelőink. Célunk nem pusztán a piackutatás és az elemzés; segítjük megrendelőink stratégiai döntéshozatali munkáját, a döntések kockázatának csökkentését.

Kikhez szól a Forecast Research?

Jelenlegi és remélhetően jövőbeli ügyfeleink közé tartoznak a multinacionális cégek mellett a középvállalkozások és a kisebb cégek is, Budapesten és vidéken egyaránt. Azért dolgozunk, hogy minden döntéshozónak - dolgozzon egy multinacionális cég magyar divíziójánál, vagy akár egy kisebb magyar cégnél - reális lehetősége legyen gyorsan, kedvező áron hozzájutni korrekt és megalapozott piaci információkhoz.

Hitelesség, objektivitás

Elsődlegesen kinyilvánított célunk az, hogy a döntéshozatalt megalapozó, hiteles piackutatási szolgáltatást nyújtsunk.

Mi, a cég alapítói, személyesen elkötelezettek vagyunk az objektív és releváns piackutatási eredmények biztosítása mellett. Mindent ennek rendelünk alá: a piackutatásoknál alkalmazott módszertant, a feldolgozás során igénybe vett matematikai-statisztikai módszereket, az ellenőrzési rendszert és minden mást.

Nem arra teszünk ajánlatot, javaslatot ami számunkra kényelmesebb vagy jövedelmezőbb, hanem ami az adott kutatási probléma szempontjából a legcélravezetőbb és az ügyfél igényeinek, lehetőségeinek is megfelel.

Kapcsolódó kategóriák: Piackutatás


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">