Építőipar-Mezőgazdaság

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Zeusz 2002 Épitőipari és Mezőgazdasági Fővállalkozas.

2000 tavaszán az egyik elektromos szolgáltató alkalmazottjaként dolgoztam. Terület bejárás során egyre több emberrel ismerkedtem meg, és sok „maszek” munkám lett, ezért kiváltottam a vállalkozói igazolványomat. Eleinte csak kisebb munkáim voltak, javítások, szerelések, de kiválló munkám eredményeként egyre keresettebb lettem. Még ugyanazon a nyáron megcsináltam az első családi ház teljes hálózatát, majd még további 5-öt. Késő ősszel egy padlástér beépítését vállaltam el, szárazépítési technológiával, teljes hőszigeteléssel. Ebből a kapcsolatból további munkáim lettek, hasonlóképpen kivitelezhető technikával.

2001 induló munkája egy könnyűszerkezetes garázs volt, majd még jó néhány. Ezen a nyáron elvállaltam első könnyű-szerkezetes családi ház építését, és ezen felbuzdulva, na és persze a megelégedett megrendelő híreszteléseként további megrendelések jöttek. Nem titkolom, ezek a kivitelezési munkák jóval a piac diktálta árak alatt voltak, de ezt a szokásomat a mai napig megtartottam.

2002-ben annyi megrendelésem volt, hogy már egyedül nem bírtam a kivitelezést, ezért közvetítői díjért egyéb vállalkozóknak adtam oda a munkát. Ezen felbuzdúlva a továbbiakban kifejezetten csak alvállalkozóknak adtam ki a munkát. Nagyobb lett a bevételem, több lett a szabadidőm.

2003 Kiterjedőfélben lévő vállalkozói kapcsolataimból olyan ismeretségeim lettek, hogy az építőipari tevékenységen kívül egyéb munkákat is el tudtam vállalni. Elkezdtem pl. napenergiával is foglalkozni, az elsők közt voltam, aki kis hazánkban napkollektort épített, majd napenergiával táplált egy-egy külterületen lévő ingatlant.

2004 Nem azért mert kiforrta magát az építőipari tevékenység, hanem mert újabb kapcsolatot létesítettem, bevontam a mezőgazdasági tevékenységet is elfoglaltságaim közé. A vetőmag, növényvédő szer kereskedéstől a mélyszántáson át a füvesítésig, a vágásérett erdő kitermelésig minden vállalunk.

2005 Alvállalkozóim folyamatosan emberhiányban szenvedtek. Mondván, én úgyis sokfele járok, szerezhetnék nekik embert. Az egyik kiruccanásom alkalmával egy igazi kincsesbányára leltem. Korlátlan, megbízható emberseregre leltem, és mostmár új cél lebegett a szemem előtt: minden embernek munkát adni. Büszke vagyok rá, hogy a mai napig több száz embernek találtam szakképesítésének, tudásának megfelelő állást. Természetesen a savanyító üzem, a varroda , a mezőgazdasági társulat, a baromfifeldolgozó, és a lakatosipari cég és az erdészeti társaság vezetői is hálásak a gyors, pontos, megbízható munkaerőért. Ebben az évben dolgoztunk legelőszőr autópálya építésen is, habár eredeti szakmámból kifolyólag, mint alkalmazott már dolgoztam útépítésen.

2006 Ebben az évben újítottam meg saját, és cégem autójait is. A sok-sok ajánlat, és tárgyalás eredménye az lett, hogy megismerkedtem egy olyan lehetőséggel, amit nem tudok magamban tartani.

2007 még az év első napjaiban a legszorosabb üzleti kapcsolatban álló partneremmel vállalkozási formánkat KFT formátumba ültetjük át.style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">