Elektromos szakkereskedésstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


A 2006-ban magánszemélyek által létrehozott Elektromos ABC Kereskedelmi Kft. alapítása után a magyarországi elektromos szerelési anyagok értékesítési szektorában tevékenykedő cégek egyikeként indult sikeres útjára.

A cég - tulajdonosi döntés alapján - tevékenységét a 2007. évben módosította és az e-kereskedelmi piacra belépve folytatta tevékenységét, melyet kiegészít a hagyományos kereskedelmi üzleti szférában kiépített kapcsolatrendszer révén megjeleno, nagy volumenu kereskedelmi és szolgáltatási tevékenység is.

Az Elektromos ABC Kft. a 2010. évben tovább kívánja erősíteni szállítói és szolgáltatói szerepét nem csak a magyar piacon, de terjeszkedni kíván az EU és a környező nem EU tagországok piacain is, kiterjesztve tevékenységét a mind az egyéni, mind az üzleti ügyfelek piaci célcsoportjára is.

Az Elektromos ABC Kft. ezen kihívásoknak megfelelve, a leheto legmagasabb szintu professzionalitás elvét követve elégíti ki ügyfelei igényeit.

A szakmájuk iránt elhivatott, képzett, lelkes fiatalos szakembergárdánk tudására, vállalkozói szemléletünkre épülő hozzáállásunkra alapozva bátran kijelenthetjük:

Alapelvünk, hogy csak olyan terméket adjunk el a Megrendelőinknek és olyan áron, amit mástól mi is minden zokszó nélkül átvennénk.

Célunk, hogy az általunk forgalmazott termékek jó minősége, Megrendelőink elégedettsége legyen a legjobb reklám számunkra, hiszen az elégedett Vásárló visszajön!

Kiszolgáljuk Önt! Reméljük. hogy szolgáltatásaink, kedvező áraink elnyerik az Ön tetszését is, ami miatt hamarosan Megrendelőink között üdvözölhetjük! Keressen bennünket bizalommal!

Megtisztelő figyelmét köszönve, Tisztelettel és Üdvözlettel:
Az Elektromos ABC csapata

Kapcsolódó kategóriák: Világítástechnika


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">