Egyéni, pár- és családterápiastyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Abaházy Noémi pszichológus és társai egyéni, pár- és családterápiája, gyermeknevelési és életvezetési tanácsadás, karriertervezés. Kezdőknek, örök kezdőknek (szinglik), újrakezdőknek, kisgyermekes szülőknek, válófélben lévőknek, gyászt elszenvedőknek.

Minden szerveződést: egyén, család, munkahelyi közösség szervezetként fogunk fel. Ezt elfogadva a felmerülő nehézségekhez minden szinten rendszerszemlélettel közelítünk: a problémákat olyan interdiszciplináris eszközök pl. közgazdaságtan, szociológia, pszichológia, filozófia, természetgyógyászat segítségével tárjuk fel és oldjuk meg, amelyek felhasználásával a korábbi módszerekhez képest jóval gyorsabb eredményt garantálunk. Nem csupán időt és pénzt takarítunk meg az Ön számára, hanem a beavatkozás hatására új perspektívákat nyitunk.

Interaktív, gyakorlatorientált módszerek:

A problémákra modulokban keressük a válaszokat, ezáltal kiszámíthatóvá válik a terápia költsége és a ráfordítandó idő.

Életünket lényegileg maghatározza az állandóság és a változás kényes egyensúlya.

Egy rendszer (család, párkapcsolatban élők, szinglik és bármilyen szervezet) változatlanságát, paradox módon, gyakran a benne végbemenő változások idézik elő. Ugyanakkor a változások elmaradása miatt az adott szerveződés összeomolhat, azaz, a benne cselekvő ágensek akaratával szöges ellentétben, megváltozhat.

Az állandóságra való törekvés tehát gyakorta a változás legfőbb motorjává válik. És fordítva is igaz: a rendszeren belüli változtatásokra irányuló szándékok viszont az adott szisztéma változatlanságának, rugalmatlanságának legfőbb okai lehetnek.

A terápia során célunk ezeknek a (gyakran a rendszer résztvevői számára is rejtett) folyamatoknak a feltárása, és az Ön szándékával valóban megegyező változások elősegítése.

Nem a problémákat előidéző indítékokat próbáljuk feltárni, hanem a szisztéma (itt és most) működéséből adódó anomáliák megszüntetésére vállalkozunk, egy olyan új fogalmi keret létrehozására révén, amely lehetővé teszi a rendszerből való kilépés katartikus élményének átélését: az attitűdváltást.

Kapcsolódó kategóriák: Tanácsadás


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">