Dunamenti Globál Szociális Szövetkezet

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!


A Dunamenti Globál Szociális Szövetkezet a 2016. évben is várja a szponzorok, cégek és magánszemélyek segítségét, felajánlásait, hogy egész évben tudjuk segíteni, adományt biztosítani a rászoruló családok részére..

Nagyon sok otthonban van megunt játék, mesekönyv, kinőtt ruha, kinőtt cipő, már nem használt, de működő háztartási és konyhai eszközök, műszaki és számítástechnikai eszközök, amit a rászoruló családok tudnak használni.

Nagyon sok játékra, mesekönyvre, ruhára, cipőre van szükség, sok családnál, ahol öt gyermek van még játékot, mesekönyvet sem láttunk, a ruházatuk tiszta volt, de nagyon kevés, hiányos.

Ahol adományokat osztottunk ki, a rászoruló családoknak, volt ahol nem volt villany, a téli napokon a nagy hidegben, fűteni nem tudtak, öt kisgyermek napközben az ágyban volt egy paplannal takaróztak és összebújtak, hogy ne fázzanak.
Nagyon sok gyermek éhezik, napi egyszeri étkezést kap, főt ételt hetekig nem esznek, télen fáznak, mert nem tudnak fűteni.

Szponzorok segítségét várjuk!

Amennyiben megteheti, nagylelkű és segítőkész, akkor szeretném megkérni Önt, hogy támogassa munkánkat, pénzbeli felajánlásával az

OTP Bank 11736037-20593496-00000000 számlaszámra.

Az adományokból befolyt teljes összeget a kiemelkedően hátrányos és rászoruló családokat segítjük, tartós élelmiszer csomaggal, télen tűzellővel, meleg ruhával.
Az adományozás lebonyolításáról a honlapunkon www.dunamentiglobal.hu és a facebook oldalunkon tájékozódhat.style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">