Biztonsági ajtó, rács

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Cégprofil
Cégünk fő profiljába tartozik a mechanikus vagyonvédelmi eszközök tervezése, gyártása és telepítése (biztonsági ajtók, rácsok, rácsajtók, kapuk, kerítések), zárszerkezetek, cilinderbetétek, ajtóbehúzók és veretek forgalmazása és szerelése (mechanikus és elektromos zárak, hevederzárak), valamint betörés utáni helyreállítás, illetve ajtónyitás.

Cégtörténet Vállalkozásom 1990 óta, azaz több mint 15 éve van jelen a biztonságtechnikai piacon.

Eleinte saját fejlesztésű ajtó-megerősítések gyártásával és szerelésével foglalkoztunk, majd később a folyamatos fejlesztések és bővítések következtében minőségi rácsszerkezetek és biztonsági ajtók gyártásával bővítettük termékpalettánkat. 1995-ben a rendőrség keretein belül elvégeztem egy roncsolásos és roncsolás mentes ajtónyitási iskolát, amiről hatósági ajtónyitó bizonyítványt kaptam, így azóta azokon is segíthetünk, akiknek ellopták kulcsait, kizáródtak vagy bent ragadtak lakásukban.

1998-ban szabadalmaztattunk és MABISZ minősítettünk egy teljesen forradalmi zárszerkezettel ellátott biztonsági pajzsot Gordiusz néven. A kifejlesztésére azért került sor, mert felismertük, hogy a betörők túlnőttek az egyszerű befeszítés, betéttörés és fúrás módszerén, hiszen az ő palettájukon is megjelentek a legújabb betörési technikák,azaz a zárfésűs finomnyitás, a betét forgórészének a kihúzása, a beragasztás valamint az Interneten is terjedő kopogtatásos módszer.

2005-ben megnyitottuk a webáruházunkat azon ügyfelek részére, akik saját maguk szeretnék megoldani biztonságukat viszont a kiskereskedelmi árnál lényegesen olcsóbban szeretnének hozzájutni az általunk forgalmazott vagyonvédelmi eszközökhöz.

Célkitűzések Célunk, hogy a megrendelőink igényeit mindig szem előtt tartva, kedvező áron esztétikus, magas biztonsági fokozatot képviselő megoldásokat tudjunk nyújtani.

Ennek érdekében fontosnak tartjuk, a folyamatos szakmai és minőségi fejlődést , amely egyszerre jelenti a betörési technikák és azok ellen való védekezés módszereinek nyomon követését, valamint az ügyfeleink megrendeléseinek gyorsabb, precízebb kivitelezését.

Számtalan betörési kísérlet és elégedett megrendelő bizonyítja, hogy az általunk elvégzett munka eredményes, ami számomra a legnagyobb elismerés.

Kapcsolódó kategóriák: Építőanyag | Lakatos | Nyílászárók


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">