Autó tuning - Olcsó autózás

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Cégünk szakmai csapata több mint 15 éve foglalkozik autódiagnosztikai műszerek tervezésével, és a gépjárművek teljesítményét befolyásoló különböző problémák vizsgálatával és azok sikeres megoldásainak kidolgozásával.

Sokan a motor tuning irányát választják de az olcsó benzin határai így sem válnak elérhetővé.

Az olcsóbb üzemanyag elérhetősége csak a menetteljesítmény megbízható növelésével érhető el.

A gépjárműveknél (benzin, dízel) a menetteljesítmény növelés terén legújabb fejlesztésű +20 km termékünkhöz hiteles nemzetközi kutatások és szakvélemények eredményeit integráltuk, hogy a hazai előállítás minősége és megbízhatósága megfeleljen a nemzetközi szintnek és a nagyon kedvező kereskedelmi árkategória is kialakulhasson.

Benzin fogyasztás csökkentés fogalma némi hiányosságot takar, hiszen napjaink modern elektromos vezérlésű motorjainál az üzemanyag mennyiségének csökkentése sokrétű és kihivásokat rejtő feladat!

Ezért leginkább az üzemanyag hiánytalan és vesztesség nélküli elégetésével tudjuk a járművek km teljesítményét hatásosan növelni.

A +20km fejlesztés és tesztelés fázisaiban a hatásosság és a műszaki megfelelés szempontjait követtük, melyek a legfontosabbak a hosszú távú használatnál.

A +20km üzemanyag-adalék a napjainkban használt kevesebb fogyasztás kifejezés igényének jól megfelel ezért termékeink kihasználhatósága rendkívül széleskörű.

A +20 használatával a kisebb fogyasztás mennyiségszerűen ugyan nem jelentkezik de a menetteljesítmény hatásos növelésével a személygépkocsik, a teherautók és a mezőgazdasági gépek üzemeltetői egyaránt csökkentik üzemeltetési költségeiket.

Termékeinkkel kapcsolatosan várjuk minden felhasználó és érdeklődő jelentkezését, hozzászólását a fórumon vagy központi telefonszámunkon: 06-23/445-060

Gazdaságosabb autózást kívánunk!

Keresse fel honlapunkat!style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">