ÁllásVarázsstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Ingyenes álláshirdetési lehetőség munkáltatóknak, sok kategóriában.

Elindítottunk egy weboldalt, melynek fő irányvonala az álláshirdetés, valódi állásajánlatok összegyűjtése a munkavállalók számára. Elsősorban munkáltatók számára biztosítunk ingyenes álláshirdetési lehetőséget, elősegítve ezáltal egy olyan oldal létrejöttét, ahol a munkáltatók egyszerűen közzétehetik állásajánlataikat, az álláskeresők pedig könnyebben találhatják meg a nekik megfelelő munkát.

A hirdetéseket moderáljuk, mert nem kívánunk teret engedni a komolytalan ajánlatok nagyszámú megjelenésének - egyik fő célunk, hogy a rendszerben csak valós álláshirdetések szerepeljenek. Ezzel a szándékkal összhangban hoztuk létre a frissítési lehetőséget, mely funkció használatával a hirdető naponta egyszer a listák elejére juttathatja hirdetését, így nem szükséges azt újra és újra feladni, hogy szemelőtt legyen.

Az állásajánlatok többféle nézetből listázhatóak, pl frissítés dátuma, abécé sorrend, munkaterületek vagy megyék szerint. A rendszer használatához nem szükséges regisztráció. Minden hirdetés kap egy véletlen azonosítót, melyet e-mailben elküldünk a munkáltatónak. Az azonosító segítségével a későbbiekben bármikor módosíthatja, törölheti, frissítheti állásajánlatát.

Minden hirdetéshez mellékelhető egy kép is, ha szükséges.style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">