Alakformálás egészségesenstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Alakformálás egészségesen és sportteljesítménynövelés étrendváltoztatással!

Az emberi faj a fejlődés során a jelenleginél kevesebbet evett és sokkal többet mozgott. Fizikai igénybevételünk elődeinkhez képest viszont lényegesen kisebb, így a táplálék mennyiségének is határt kellene szabnunk.
Az energiagazdag, cukros, zsíros ételeink hízlaló hatása ezért fokozottan érvényesül. Elszoktunk a növényi ételek és gyümölcsök bőséges fogyasztásától is.

A következménye pedig a tulsúly, elhízás, betegségek kialakulása: cukorbetegség, érrendszeri és emésztőrendszeri problémák lehetnek.

A táplálkozás és mozgáshiány mellé még stressz, mérgező anyagok és környezetszennyezés is társul. A szervezet védekezőképességéhez fokozottan szükséges tápanyagokat ételeink nem tartalmazzák. Ezért étkezéseinket ki kell egészítenünk olyan készítményekkel, amelyek a káros anyagokat ellensúlyozzák és egészségünket megőrzik.

A megoldást a Herbalife kínálja, amely piacvezető wellness vállalat és 1980 óta a világ 63 országában van jelen. (Magyarországon 2005-től.)

Termékei főként növényi alapúak és optimális összetételük biztosítja az emberi szervezet számára az életfeltételekhez szükséges összes tápanyagot.

Alkalmazhatók testsúlycsökkentésre és növelésre, sportteljesítmény növelésére vagy egyszerűen a jó közérzet és vitalitás fenntartására.

Az oldalt, mint független Herbalife tanácsadó azért hoztam létre, hogy az alapító filozófiája szerint: a jobb életminőség és jó egészség elérését szolgálja.

Kapcsolódó kategóriák: Egészség | Sportolás | Wellness


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">