Ajtó, ablak, nyílászáró, redőnystyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Cégünk fő profilja az alábbi összetevőkből áll:

- fa ablak, műanyag ablak gyártása és forgalmazása

- fa nyílászáró és műanyag nyílászáró gyártása és forgalmazása

- ajtó gyártása, forgalmazása

- redőny gyártása és forgalmazása

Bejárati ajtók, ablakok, toló-bukó és emelő-toló erkélyajtók, beltéri ajtó és ablak gyártása igény szerint. Nyílászáró gyártásánál használt anyagok: luc, vörös és borovi fenyő, meranti.

Fa nyílászáró gyártásánál alapanyagaink három rétegragasztott, hossztoldott vagy toldásmentes kivitelűek.

Szolgáltatásaink:

- ingyenes tanácsadás

- ajtó, ablak, műanyag ablak-gyártás

- fa, műanyag-nyílászáró és redőny-gyártás

- ingyenes helyszíni felmérés és szállítás

- nyílászárók, műanyag és fa ablakok, ajtók beépítése

- vevőszolgálat

Évtizedes szakmai tapasztalatunk és kiváló szakembereink teszik lehetővé, hogy amit megálmodott, valósággá is váljon. Kívánság szerint ingyenes helyszíni felmérés és konzultáció után kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb és leggazdaságosabb megoldást. Nincs más dolga, engedje szabadjára fantáziáját, mi megtervezzük és a lehető legrövidebb időn belül legyártjuk fa nyílászáróit!

Az általunk elvállalt és elvégzett munka és a felhasznált alapanyagok színvonalát tekintve maximalisták vagyunk, így mindkettőre minőségi garanciát vállalunk.

Amennyiben Európa egyik vezető nyílászáró gyártójától szeretne ajtót, ablakot, műanyag ablakot, vagy éppen biztonsági üveggel felszerelt, betörés-biztos ablakot vásárolni, nálunk ezt is megteheti. A sokoldalú és széleskörű HOCO nyílászárók műanyag/alumínium, fa/alumínium ill. tiszta alumínium kivitelben készülnek. Különleges ablakok, erkély ajtók, bejárati ajtók, redőny változatok, zsalugáterek, szúnyoghálók és tartozékok sokasága. A HOCO ablak jóval többet nyújt Önnek, mint azt el tudná képzelni! RAL által ellenőrzött minőség, időtálló formatervezés, formai sokféleség, gazdag színválaszték, dekoratív üvegek és biztonság. Kiváló hőszigetelés, fokozott zajvédelem, exkluzív megjelenés. A 21. század technológiája és a kifinomult design ötvöződik minden egyes HOCO nyílászáróban.

Kapcsolódó kategóriák: Nyílászárók


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">